Το CHIC της GIESSE είναι ένα επαναστατικό σύστημα αόρατων εξαρτημάτων που επιτρέπει την κατασκευή παραθύρων και πορτών αλουμινίου με ελάχιστο πλαίσιο και μεντεσέδες που εξαφανίζονται μέσα στο προφίλ.

Τα ελαχιστοποιημένα μίνιμαλ προφίλ δίνουν στο παράθυρο μια μοντέρνα, σύγχρονη εμφάνιση, αλλά ταυτόχρονα προσφέρουν και περισσότερο φως προς το εσωτερικό, καθώς και βελτιωμένη θερμική απόδοση, χάρη στην αυξημένη επιφάνεια της υάλωσης. 

Οι κρυφοί μεντεσέδες CHIC προσφέρουν απαράμιλλη ευελιξία και λειτουργικότητα, καθιστώντας τους την ιδανική επιλογή για αρχιτέκτονες και κατασκευαστές κουφωμάτων. 

  • Κομψή αισθητική: Μοντέρνο και απέριττο σχέδιο που ενισχύει την οπτική ελκυστικότητα των εμπορικών χώρων, αφήνοντας μια εντύπωση κομψότητας και σοφιστικέ αισθητικής. 
  • Βελτιστοποίηση χώρου: Μεγιστοποίηση του εσωτερικού χώρου με μεντεσέδες που είναι διακριτικοί και αποτελεσματικοί, επιτρέποντας στις πόρτες και τα παράθυρα να λειτουργούν σωστά χωρίς να «κλέβουν» πολύτιμα τετραγωνικά μέτρα. 
  • Ανθεκτικότητα και αξιοπιστία: Κατασκευασμένοι για μακροζωία και απόδοση, οι κρυφοί μεντεσέδες CHIC έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στις απαιτήσεις εμπορικών περιβάλλοντων υψηλής επισκεψιμότητας. 
  • Ευέλικτες εφαρμογές: Από συγκροτήματα γραφείων μέχρι ξενοδοχεία και χώρους λιανικής, οι κρυφοί μεντεσέδες CHIC προσαρμόζονται σε πληθώρα αρχιτεκτονικών σχεδίων και εφαρμογών. 

 

 

Ο τομέας των κουφωμάτων αλουμινίου κινείται προς μηχανισμούς που είναι ταυτόχρονα όμορφοι και καλαίσθητοι όσο και τεχνολογικά προηγμένοι, ενσωματώνοντας καινοτομίες αιχμής. Οι μεντεσέδες μπορούν να κρυφτούν για να παρέχουν περισσότερη ομοιομορφία και εκλεπτυσμένη εμφάνιση, ενώ «εξαφανίζονται» όταν η πόρτα είναι κλειστή. 

Το κρυφό σύστημα μεντεσέδων CHIC της GIESSE είναι σχεδιασμένο για κουφώματα αλουμινίου, επαναπροσδιορίζοντας τη σύγχρονη αρχιτεκτονική. Με τους μεντεσέδες CHIC επιτυγχάνεται μια κομψή και μίνιμαλ αισθητική στα κουφώματα ενός κτιρίου, που τα κάνει να ξεχωρίζουν αβίαστα χωρίς υπερβολές. 


GIESSE CHIC, GIESSE CHIC: Κρυφοί μεντεσέδες για minimal παράθυρα και πόρτες αλουμινίου, ktisma & aluminioGIESSE CHIC, GIESSE CHIC: Κρυφοί μεντεσέδες για minimal παράθυρα και πόρτες αλουμινίου, ktisma & aluminio

Βασικά πλεονεκτήματα:

  • Αόρατοι: οι κρυφοί μεντεσέδες CHIC «εξαφανίζονται» μέσα στο προφίλ αλουμινίου, χωρίς να αφήνουν ορατό υλικό που να διαταράσσει τις καθαρές γραμμές των πορτών και των παραθύρων. 
  • Μεγαλύτερη γυάλινη επιφάνεια: Χάρη στους μεντεσέδες CHIC, με τα ελάχιστα προφίλ, μεγιστοποιείται και η ορατή επιφάνεια του τζαμιού. Αυτό όχι μόνο προσθέτει πόντους στο design αλλά επιτρέπει να μπαίνει περισσότερο φυσικό φως στον χώρο. 
  • Βελτιωμένη ακουστική απόδοση: Χωρίς την ανάγκη επιπρόσθετων κοπών στα σφραγιστικά της κάσας, οι μεντεσέδες CHIC παρέχουν καλύτερη ακουστική προστασία, συμβάλλοντας σε ένα άνετο περιβάλλον. 

Το μέλλον του σχεδιασμού πορτών και παραθύρων είναι εδώ χάρη στους κρυφούς μεντεσέδες CHIC της GIESSE για πόρτες και παράθυρα αλουμινίου. Η χρήση τους απογειώνει κάθε χώρο σε επίπεδο αισθητικής, καινοτομίας και απόδοσης, ικανοποιώντας και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.