Η ALUMIL είναι μια εταιρεία που σταθερά πρωτοπορεί και αναλαμβάνει ξεχωριστές πρωτοβουλίες. Σε αυτό το πλαίσιο, πριν από περίπου 3 χρόνια, η ελληνική πολυεθνική είχε εγκαινιάσει το Blog της, μια ολοκληρωμένη σελίδα με άρθρα, αφιερώματα και συνεντεύξεις γύρω από τον κόσμο των κουφωμάτων του αλουμινίου και του σύγχρονου design. Πρόσφατα, το Blog της ALUMIL ανανεώθηκε σχεδιαστικά και εμπλουτίστηκε με νέο υλικό, που περιμένει να το ανακαλύψετε!

Τι θα βρείτε στο Blog της ALUMIL

Το Blog περιλαμβάνει 3 κύριες ενότητες, που απαντούν σε μια σειρά αναγκών ιδιωτών και επαγγελματιών. Οι ενότητες έχουν ως εξής:

  • Συμβουλές επιλογής κουφωμάτων: Μια κατηγορία άρθρων σχετικά με τις επιλογές που υπάρχουν σε κουφώματα αλουμινίου και τους παράγοντες που χρειάζεται να λάβει κανείς υπόψη πριν την τελική απόφαση αγοράς. 
  • Αναβάθμιση χώρου: Εδώ οι αναγνώστες θα βρουν πληθώρα ιδεών, προτάσεων και εκπαιδευτικών videos για μετατροπή του χώρου τους σε ένα ενεργειακά αποδοτικό περιβάλλον που διευκολύνει την καθημερινότητά τους. 
  • Εν Archi: Μια ενότητα αφιερωμένη στη σύγχρονη αρχιτεκτονική και τους εκπροσώπους της, με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και πλούσια αρθρογραφία. 

 

Περιηγηθείτε στο Blog της ALUMIL για να ανακαλύψετε περισσότερα: https://www.alumil.com/greece/blog