Με εφόδιο την πολυετή πείρα, ο όμιλος ALFA εστιάζει στη συνεχή ανάπτυξη προκειμένου να υποστηρίζει τις ανάγκες των πελατών της. Τα συστήματα ALFA ENERGY απευθύνονται στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και σκοπό έχουν να δώσουν μία ολοκληρωμένη λύση.

Τα συστήματα ALFA ENERGY προσφέρουν, από το 2010, μια πλήρως ολοκληρωµένη λύση για την στήριξη Φ/Β πλαισίων σε πάρκα, κεραμοσκεπές, βιομηχανικές στέγες και στέγες κατοικιών με την παραγωγή ειδικών συστημάτων – βάσεων από προφίλ αλουμινίου ειδικού κράματος.

Ο συνδυασμός της αντοχής των συστημάτων με την ευκολία στη συναρμολόγηση τους, ελαχιστοποιεί το χρόνο εγκατάστασης για τον κατασκευαστή, μειώνει το κοστολόγιο και τα καθιστά ως τα πλέον ανταγωνιστικά στης αγοράς.

ALFA ALUMINIUM SYSTEMS ENERGY, ALFA ALUMINIUM SYSTEMS ENERGY: Δίνει τις βάσεις να αξιοποιήσετε την ηλιακή ενέργεια, ktisma & aluminioΑκολουθώντας τις εξελίξεις και τις ανάγκες των πελατών μας παράγουμε:

  • Συστήματα στήριξης Φ/Β Πάρκου
  • Συστήματα στήριξης Φ/Β Στέγης
  • Συστήματα στήριξης Φ/Β Κεραμοσκεπής
  • Συστήματα στήριξης Φ/Β Βιομηχανικής Στέγης.

Τα συστήματα ALFA ENERGY έχουν σχεδιαστεί και μελετηθεί για τη στατική τους επάρκεια σύμφωνα με τους Ευρωκώδικες 1 & 9 αλλά και του Ελληνικού Αντισεισμικού Κανονισμού (ΕΑΚ 2000), ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις καταπονήσεις (ίδιο βάρος Φ/Β, ανεμοπίεση, χιονόπτωση, σεισμικότητα) και προσφέρουν δυνατότητα επιλογής ανάλογα με την περιοχή τοποθέτησης.

Η ALFA προχωρά ένα ακόμα βήμα στο πολύ σημαντικό κομμάτι των πιστοποιήσεων που από την αρχή αποτελεί το μεγαλύτερο μέλημα των συστημάτων ALFA ENERGY. Προσφέρει και πιστοποιεί την ασφάλεια της κατασκευής με στατική μελέτη βασισμένη σε πεπερασμένα στοιχεία από ειδική ομάδα μελετητών.

ALFA ALUMINIUM SYSTEMS ENERGY, ALFA ALUMINIUM SYSTEMS ENERGY: Δίνει τις βάσεις να αξιοποιήσετε την ηλιακή ενέργεια, ktisma & aluminio

 

ALFA ENERGY
Προσφέρει και πιστοποιεί την ασφάλεια της κατασκευής με στατική μελέτη. Επενδύστε στο μέλλον με οικολογική συνείδηση!