Τα πολυκαρμπονικά φύλλα ΔΟΥΚΑΣ καλύπτουν εξωτερικές κατασκευές ενώ διατίθενται σε διαφορετικές επιλογές ανάλογα το μέγεθος, το πάχος και τα χρώματα, με πλήρη σειρά εξαρτημάτων.

Κυψελωτά πολυκαρμπονικά φύλλα

Τα κυψελωτά πολυκαρμπονικά φύλλα προσφέρουν απεριόριστες λύσεις για εξωτερικές εφαρμογές. Στη μία τους όψη φέρουν UV προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου και αυτό τα καθιστά ιδανική επιλογή για την κάλυψη χώρων που θέλουν να διατηρούν τη φυσική φωτεινότητα και ταυτόχρονα να προστατεύονται από τη θερμική ακτινοβολία.

Μπορούν να εφαρμοστούν σε στέγαστρα, αίθρια, οροφές, επαγγελματικούς χώρους όπως θερμοκήπια και πολλές ακόμα χρήσεις. Διατίθενται σε πολλές χρωματικές επιλογές και διαστάσεις, δίνοντας την δυνατότητα εναλλακτικών επιλογών και αισθητικής.

Συμπαγή πολυκαρμπονικά φύλλα

Τα συμπαγή πολυκαρμπονικά φύλλα αποτελούν μια πολύ αξιόπιστη και ποιοτική λύση για εξωτερικές κατασκευές καθώς είναι ανθεκτικά και εύκολα στην εγκατάσταση. Ενσωματώνουν πλεονεκτήματα όπως την UV προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου αλλά και πολύ ισχυρές μηχανικές αντοχές που τους επιτρέπει να είναι πολύ ισχυρότερα από το γυαλί.

Μπορούν να διαμορφωθούν κατόπιν ψυχρής ή θερμής κατεργασίας και έχουν εφαρμογές  ως ηχοπετάσματα, ανεμοθωράκια, χωρίσματα, στέγαστρα, οροφές, επαγγελματικούς χώρους και πολλές ακόμα χρήσεις.

Ανάμεσα στα πολλά πλεονεκτήματα των πολυκαρμπονικών φύλλων, είναι:

  • Με UV προστασία
  • Με αντοχή
  • Φωτοδιαπερατά 
  • Ελαφριά 
  • Ηχομονωτικά 
  • Πιστοποιημένα