Μια σπουδαία διάκριση έφερε η ομάδα υδατοσφαίρισης Ναυτικός Όμιλος Λάρισας – EXALCO. Η ομάδα πόλο ανδρών κατάφερε μετά από 13 χρόνια να επιστρέψει στην Α1 εθνική κατηγορία! Οι προσπάθειες όλων, της Διοίκησης, των προπονητών και των αθλητών έφεραν καρπούς και πλέον θέτουν νέους στόχους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Η διάκριση αυτή κάνει ιδιαίτερα περήφανους τους ανθρώπους της EXALCO, οι οποίοι εύχονται από καρδιάς θερμά συγχαρητήρια και δεσμεύονται για τη συνεχή υποστήριξη της ομάδας σε κάθε της προσπάθεια. 

Με αφορμή την άνοδο του ΝΟΛ – EXALCO αλλά και τη χρόνια χορηγική υποστήριξη της EXALCO στα αθλητικά δρώμενα της Λάρισας, ο Αν. Υπουργός Αθλητισμού, κ. Βρούτσης Γιάννης, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας όπου συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Καντώνια Γιώργο. Κατά τη συνάντηση ο υπουργός συνεχάρη ιδιαίτερα για την επιτυχία του ΝΟΛ – EXALCO αλλά και για την συμβολή της EXALCO στον αθλητισμό γενικότερα. Συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν τον αθλητισμό της πόλης, καθώς και της χώρας.