Στο σύγχρονο τοπίο της αρχιτεκτονικής και της κατασκευής, νέες τεχνολογίες και πρωτοποριακά υλικά εισέρχονται στην αγορά, αλλάζοντας τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα κτίρια και τη σχέση τους με το περιβάλλον. Μια εταιρεία με μακρά ιστορία στο χώρο των κατασκευών, η ΕΤΕΜ, παρουσιάζει τη νέα γενιά του minimal συρόμενου παραθύρου, ES64 LESS FRAME 2.0. 

Η τεχνολογία LESS FRAME που εφαρμόζεται στο ES64, επιτρέπει την ελαχιστοποίηση των οπτικών πλαισίων αλουμινίου, δημιουργώντας ένα καθαρό, μοντέρνο σχέδιο που ενσωματώνεται αρμονικά σε κάθε αρχιτεκτονικό ύφος. Πέραν της αισθητικής του, το ES64 συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των ενεργειακών απωλειών ενός κτιρίου, προσφέροντας ταυτόχρονα μέγιστο φυσικό φωτισμό μέσα από τον κομψό σχεδιασμό των διατομών του.

 

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του ES64 είναι ο στενός γάντζος επαλληλίας σε δύο πλάτη, που προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στον χώρο, ενώ εξασφαλίζει ομαλή και αθόρυβη λειτουργία χάρη στα ανοξείδωτα ράουλα που χρησιμοποιεί. Πέρα από τα τεχνικά του πλεονεκτήματα, το ES64 ξεχωρίζει και λόγω της εύκολης εγκατάστασής του. 

Πέραν αυτού, η ΕΤΕΜ διαθέτει στην αγορά και τα minimal συστήματα, του Πορτογαλικού οίκου Hyline. Ηλεκτροκίνηση, τηλεχειρισμός, ασφάλεια, αισθητική και επιδόσεις είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τα συστήματα, πέραν του ότι όλα τα συρόμενα συστήματα της εταιρείας παρέχουν ομοιογενή περιμετρική εμφάνιση 18mm, κάτι που την καθιστά ως την εταιρεία με τα στενότερα συστήματα διεθνώς.

 

Η πλήρης ομοιογένεια στην τελική εφαρμογή, επιτυγχάνεται μέσω της τοποθέτησης μηχανισμών κλειδώματος στον τοίχο και της επιλογής κρυφής σίτας, η οποία είναι εμφανής μόνο όταν απαιτείται.

Μια νέα εποχή ξεκινά, με έμφαση στην ανάπτυξη νέων συστημάτων που επεκτείνουν το πεδίο εφαρμογής του αρχιτέκτονα.