Στον νέο κύκλο εξετάσεων που διοργάνωσε η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου ΑΜΚΕ ως διαπιστευμένος φορέας πιστοποίησης προσώπων στη Λάρισα τον Απρίλιο, πιστοποιήθηκαν δεκατρείς ακόμη κατασκευαστές του κλάδου ως «Τεχνίτες Κατασκευής Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου για Πόρτες – Παράθυρα – Εξώφυλλα».

Το εγχείρημα της ΕΕΑ ΑΜΚΕ για την πιστοποίηση των κατασκευαστών έχει κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κλάδου και το ενδιαφέρον ξεπερνά τις προσδοκίες. Οι εξετάσεις πιστοποίησης δημιουργούν τις συνθήκες ώστε να αλλάξουμε τα σημερινά δεδομένα προς το καλύτερο, γιατί αυτό είναι που έχει ανάγκη η αγορά, ο κλάδος και οι κατασκευαστές ειδικότερα.

Οι επόμενες εξετάσεις για τον Μάιο έχουν ήδη προγραμματιστεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μείνετε συντονισμένοι και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής, την εξεταστική διαδικασία και το κόστος πιστοποίησης, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://aluminium.org.gr/exetaseis-pistopoiisis/ ή να απευθυνθείτε στην EEA AMKE στέλνοντας mail στο admin@aluminium.org.gr. 

Οι πρώτοι 37 πιστοποιημένοι κατασκευαστές αλουμινίου θέτουν ψηλά τον πήχυ για τους επόμενους και τους συγχαίρουμε θερμά για αυτή τους την επιτυχία.  

Στη συνέχεια παρατίθενται τα στοιχεία των πρώτων πιστοποιημένων κατασκευαστών.