Πρόσφατα η νέα minimal σειρά εμπλουτίστηκε με νέες εξαιρετικές λύσεις σίτας, η οποία ακολουθεί την ίδια minimal φιλοσοφία με τη σειρά, καθώς κρύβεται μέσα στους οδηγούς. Πιο συγκεκριμένα, οι νέες τυπολογίες που προστίθενται είναι δίφυλλο επάλληλο με σίτα και τετράφυλλο φιλητό με φιλητή σίτα. Προσφέρει υψηλή αισθητική στις σύγχρονες κατοικίες συνδυάζοντας τον minimal σχεδιασμό με τις εξαιρετικές επιδόσεις.

Minimal σχεδιασμός
Κομψές κατασκευές με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες που ενισχύουν το φυσικό φωτισμό. Κρυφά προφίλ με δυνατότητα εντοιχισμού και σημείο επαλληλίας με πλάτος μόνο 44 mm.

Εξοικονόμηση ενέργειας
Σχεδιασμός ιδανικός για «πράσινα» κτίρια με έμφαση στην εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων. Εντυπωσιακά χαμηλός δείκτης θερμοπερατότητας Uw έως 1,2 W/m2K.

Απόλυτη Άνεση
Υψηλό επίπεδο ηχομείωσης με πιστοποίηση και εξαιρετική λειτουργικότητα με πολύ εύκολη κύλιση και έξυπνο μηχανισμό κλειδώματος (διεθνής πατέντα).

Εύκολη πρόσβαση
Eπίπεδο χαμηλό κατωκάσι ύψους μόνο 32 mm με δυνατότητα επιδαπέδιας ή ενδοδαπέδιας τοποθέτησης. Ιδανικό για παιδιά, ηλικιωμένους και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η νέα λύση σίτας αναβαθμίζει περαιτέρω το σύστημα προσφέροντας περισσότερες επιλογές που βελτιώνουν χαρακτηριστικά την καθημερινότητα των τελικών χρηστών.