Το σύστημα EXALCO SUNERGY αποτελεί μια ολοκληρωμένη σειρά με βάσεις στήριξης και πλαίσια αλουμινίου για φωτοβολταϊκά έργα. Είναι εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο, γεγονός που το καθιστά αδιάβρωτο σε κάθε είδους συνθήκες περιβάλλοντος, ακόμη και σε παραθαλάσσιες περιοχές ή περιοχές με υψηλή βιομηχανική ρύπανση. Διακρίνεται για την ευκολία και την ταχύτητα τοποθέτησής του και την υψηλή του σταθερότητα.

Η προϊοντική σειρά, Exalco Sunergy παρέχει λύσεις για τοποθέτηση Φ/Β σε: 

  • Υπαίθρια γεωτεμάχια
  • Κεραμοσκεπές 
  • Βιομηχανικά και Οικιακά Δώματα
  • Βιομηχανικές Στέγες 
  • Συνδυαστικά με αρχιτεκτονικές λύσεις σκίασης (πέργκολες, σκέπαστρα και χώροι στάθμευσης)


Έχει σχεδιαστεί και ελεγχθεί με στατική μελέτη και γνώμονα ακραίες καιρικές συνθήκες, ώστε να παρέχει ασφάλεια. Έχει πιστοποιηθεί από τον οργανισμό πιστοποίησης TUV Austria Hellas με βάση τους Ευρωκώδικες 1 και 9 και με βάση τον Ελληνικό Αντισεισμικό Κανονισμό και τον Ελληνικό Κανονισμό Οπλισμένου Σκυροδέματος, καθώς επίσης πιστοποιήθηκε με βάση τα Αμερικάνικα Πρότυπα.

Σε συνεργασία με μεγάλες τεχνικές εταιρείες τα συστήματα φωτοβολταϊκών Exalco Sunergy έχουν εγκατασταθεί σε πολλά έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό υλοποιώντας μεγάλα φωτοβολταϊκά πάρκα αλλά και οικιακά έργα.

Η EXALCO παρέχει σε όλους τους ενδιαφερόμενους τεχνική υποστήριξη για τη σωστή εγκατάσταση κάθε έργου και με την υποστήριξη του τμήματος R&D της εταιρείας δύναται να παρέχει εξειδικευμένες λύσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις του έργου.