Το δεύτερο κατά σειρά Road-Show της Europa για την φετινή χρονιά, διεξήχθη στην πόλη της Καβάλας το Σάββατο 30 Μαρτίου, στον ιστορικό χώρο του μνημείου-ξενοδοχείου “Imaret”. 

Η προσέλευση των επαγγελματιών του χώρου των κατασκευών, αλλά και άλλων συνεργατών της εταιρείας, ήταν εξαιρετικά μεγάλη. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν περισσότεροι από 80 προσκεκλημένοι από την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Ξεκινώντας την εκδήλωση η Public Relations & Health Dpt. Director της Europa, Κυρία Τζοβάννα Παλυβού, έδωσε το στρατηγικό στίγμα της εταιρείας σε εθνικό αλλά και τοπικό επίπεδο, ενώ στη συνέχεια τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας έδωσαν τις κεντρικές πληροφορίες στο προϊοντικό επίπεδο αλλά και στο επίπεδο της παροχής πληθώρας υποστηρικτικών υπηρεσιών στους συνεργάτες κατασκευαστές. 

Με έμφαση στα νέα προϊόντα, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Διευθυντής Έρευνας, Ανάπτυξης και Σχεδιασμού Κος Γιάννης Αρβανίτης, αλλά και ο Διευθυντής Κατασκευαστικού Τομέα Κος Σπύρος Τσούτης ανέφεραν τη λογική σχεδιασμού και τις λύσεις που προσφέρουν τα νέα συστήματα της εταιρείας. 

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των κατασκευαστών τράβηξαν για ακόμη μια φορά τα θερμομονωτικά EOS και ESS, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με κοινή λογική και προφίλ για να επιτρέπουν την επίτευξη οικονομιών κλίμακας τον κατασκευαστή, αλλά και τα καινοτόμα Europa Minimal Frame και EUROPA ELEMENT τα οποία είναι περιζήτητα στο επίπεδο των αρχιτεκτονικών και τεχνικών γραφείων.