Η εταιρεία POWER LOCK, ηγέτιδα και πρωτοπόρος στα εξαρτήματα αλουμινίου, τιμήθηκε για ακόμα μια φορά, με ένα σημαντικό και ιδιαίτερα συμβολικό βραβείο. Ο λόγος για τη βράβευση της εταιρείας με το Βραβείο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας. Οι συντελεστές των Βραβείων, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, ο Όμιλος ΖΙΤΑ, η ICAP και η οικονομική εφημερίδα DEAL, αναγνωρίζοντας τη σημασία της γυναίκας στην επιχειρηματικότητα, τίμησε σε ειδική τελετή γυναίκες που πρωτοπορούν και βάζουν το δικό τους θετικό αποτύπωμα στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Στην τελετή πρωταγωνίστησαν γυναίκες του τόπου μας που καταξιώθηκαν στο επιχειρείν, και ανάμεσά τους η κυρία Παναγιώτα Σπυροπούλου, η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της POWER LOCK, η οποία απέσπασε το Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία της Καινοτομίας Υπηρεσιών.

, POWER LOCK: Βραβείο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Πρόεδρο, κ. Παναγιώτα Σπυροπούλου!, Κτίσμα & Αλουμίνιο

H POWER LOCK, που πρωταγωνιστεί στο χώρο του σχεδιασμού και της παραγωγής εξαρτημάτων και συστημάτων κλειδώματος αλουμινίου, σε εθνικό αλλά και διενθές επίπεδο, χαρακτηρίστηκε ως μια εταιρεία την οποία στις μέρες μας χρειαζόμαστε όσο ποτέ.
Απ’ την πλευρά της, η κυρία Σπυροπούλου χαρακτήρισε τον θεσμό της βράβευσης γυναικών επιχειρηματιών, ιδιαίτερα σημαντικό.

Η POWER LOCK ιδρύθηκε το 2000 από ανθρώπους με πολυετή πείρα στο χώρο του αλουμινίου και των εξαρτημάτων. Εκτιμώντας τις δυσκολίες σχετικά με την ασφάλεια που εμφανίζονταν στα κλειδώματα κουφωμάτων αλουμινίου, οι ιδρυτές της εμπνεύστηκαν τα εξαρτήματα αλουμινίου POWER LOCK.

Η εταιρεία έχει εξειδικευτεί σε καινοτομίες μηχανημάτων και εξαρτημάτων αλουμινίου, και σήμερα αποτελεί μια δυναμική παρουσία στον κλάδο, που συνεχίζει να σχεδιάζει και να παράγει εξαρτήματα ανωτάτων προδιαγραφών με άψογο design, υψηλής αντοχής και απόλυτα ασφαλή.

, POWER LOCK: Βραβείο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Πρόεδρο, κ. Παναγιώτα Σπυροπούλου!, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Ο Θεσμός των Βραβείων Γυναικείας Επιχειρηματικότητας
Ο επιτυχημένος θεσμός των Βραβείων Γυναικείας Επιχειρηματικότητας φέρνει την γυναίκα επιχειρηματία σε πρώτο πλάνο και επιβραβεύει τις γυναίκες του σήμερα που ηγούνται σε υγιείς, σύγχρονες, ελληνικές επιχειρήσεις και συμβάλλουν με τις πρακτικές και τις επιδόσεις τους στη διαμόρφωση ενός νέου επιχειρηματικού τοπίου στη χώρα.

Τριάντα Ελληνίδες διακρίθηκαν για τις εξαγωγές, το οικονομικό μέγεθος, το εργασιακό περιβάλλον, την καινοτομία προϊόντων και υπηρεσιών, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, την ευαισθησία στο περιβάλλον, την καινοτομία στην εξυπηρέτηση του κοινου, αλλά και την αξιοποίηση των ψηφιακών μέσων στις εταιρείες που ηγούνται.

Η βράβευση έγινε στα πλαίσια του 6ου Forum Διατροφής, Υγείας, Ομορφιάς και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης. Τα τελευταία έξι χρόνια, ο Όμιλος ΖΙΤΑ και το περιοδικό ΔΥΟ (Διατροφή – Υγεία – Ομορφιά), σε συνεργασία με όλες σχεδόν τις Ελληνικές Επιστημονικές Ιατρικές Εταιρείες αλλά και Οικονομικούς και Επιχειρηματικούς παράγοντες, καθιέρωσαν στο Ζάππειο έναν θεσμό που αγκαλιάζει σφαιρικά τα θέματα υγείας, διατροφής, σύγχρονης επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης που αφορούν τις σημερινές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, καθώς και την αντιμετώπισή τους από την επιστήμη και τις επιχειρήσεις.

Φέτος το 6ο Forum πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών στις 23 και 24 Οκτωβρίου, στο Ζάππειο, και είχε στόχο την ανάδειξη όλων των ευκαιριών και προκλήσεων σε θέματα που σχετίζονται τόσο με τη δημόσια υγεία όσο και με την οικονομική ανάπτυξη και τις επενδύσεις.

Το Forum τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών για την Εκπαίδευση, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό, και της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας.

, POWER LOCK: Βραβείο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Πρόεδρο, κ. Παναγιώτα Σπυροπούλου!, Κτίσμα & Αλουμίνιο