Με το σύνθημα «Εξελίξεις και Προκλήσεις για ένα καλύτερο μέλλον» η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου διοργανώνει το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο που θα φιλοξενηθεί από Παρασκευή έως Κυριακή 17-19 Μαΐου 2024, στο Grecotel Larissa Imperial στη Λάρισα, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μεταλλοτεχνουργών Λάρισας και Περιχώρων, καθώς και τις εταιρείες Profilmedia και Profilgroup, που έχουν αναλάβει την Οργάνωση του Συνεδρίου.

Το Συνέδριο έχοντας πάντα στο κέντρο τους ανθρώπους του Κλάδου θα δώσει νέα πνοή και αισιοδοξία, προσφέροντας τη δυνατότητα σε νέες και νέους επαγγελματίες να συμμετέχουν ως ομιλητές και ομιλήτριες σε θέματα εξαιρετικού ενδιαφέροντος. 

Θεματολογία

  • Κατασκευαστές & Επιχειρηματικότητα 
  • Εξοικονόμηση Ενέργειας, Εξελίξεις & προκλήσεις στον κλάδο του Αλουμινίου
  • Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική
  • Προϊόντα και Ιδιότητες
  • Αειφορία και Εξελίξεις στον κλάδο
  • Εκπαίδευση – Κατάρτιση – Πιστοποίηση 


Πού απευθύνεται
Το Συνέδριο απευθύνεται σε Κατασκευαστές Αλουμινίου, Βιομηχανίες και Επαγγελματίες, Αρχιτέκτονες και Μηχανικούς, Φορείς και Σωματεία – Μέλη της Ομοσπονδίας – από όλη την Ελλάδα. Οι σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν πληροφορίες ιδιαίτερα χρήσιμες, τόσο σε πρακτικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο «πολιτικής», αλλά και για το μέλλον του Κλάδου.

Λίγα λόγια για την ΠΟΒΑΣ
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) ιδρύθηκε με σκοπό την καλλιέργεια και τη διάδοση του συνδικαλιστικού πνεύματος, τη διεκδίκηση κοινών συμφερόντων, την ενθάρρυνση συνεργασίας μεταξύ των μελών της και την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου των κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου. Σε πνεύμα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας η Ομοσπονδία έχει επιτύχει σε σημαντικό βαθμό τους στόχους της και συνεχίζει δυναμικά το έργο της, δίνοντας το “παρών” σε κάθε εξέλιξη του κλάδου.

Χορηγίες
Το Συνέδριο στηρίζουν με τις χορηγίες τους Βιομηχανίες & Εταιρείες του Κλάδου

Διακεκριμένοι Χορηγοί
Exalco, Etem, Cosmos Aluminium, Europa, Alumil, Elvial, Extraplastica/ExtraColour

Μεγάλοι Χορηγοί
EuropaThe LAB, AAA – Architectural Aluminium Academy, Bostik, Neokem, Panidis, Tehni, Themelio Software, NXS, Rolka, Verpan, Electrovam, AkzoNobel, Συνοδιάς, Power Lock.

Χορηγοί
Rozos, Metal+, Thiral, G-S, Aluxal, Ideco, IRF, Ifestos

Ειδικός Χορηγός
ΔΟΥΚΑΣ

Υποστηρικτές
Elval Colour, Metaloumin, Domus, Team Roll

Χορηγοί Επικοινωνίας
Profil Energy – www.profilnet.gr, ktisma & aluminio – www.aludata.gr – Aluminium Magazine – www.alunet.gr, Themelio Software

Υπό την Αιγίδα
ΓΣΕΒΕΕ – Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος – ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ – Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων ΓΣΕΒΕΕ, Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δήμος Λαρισαίων, Επιμελητήριο Λάρισας, ΒΕΠ – Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά

Με την Υποστήριξη
ΕΕΑ – Ελληνική Ένωση Αλουμινίου, ΕΒΕΑ – Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, ΕΔΙΕ – Ένωση Διακοσμητών Ελλάδος, ΣΘΕΒ – Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών – ΠΣΥΠΕΝΕΠ – Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών, ΟΕΒΕ – Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Λάρισας, Σύνδεσμος Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής.

Διοργάνωση: Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινίου – Σιδήρου
Συνεργασία: Σύλλογοs Μεταλλοτεχνουργών Λάρισας και Περιχώρων
Οργάνωση: Profilmedia, Profilgroup