Φέτος η NXS κλείνει 10 χρόνια και έχει αναδειχτεί ως μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρίες στον χώρο. Ξεκινώντας το 2013 με μία έκθεση και μια βιοτεχνία, σήμερα η NXS διαθέτει μια σύγχρονη εργοστασιακή μονάδα με παραγωγή που ξεπερνά τις 6500 πόρτες τον χρόνο, απασχολεί δεκάδες ανθρώπους και το δίκτυο πωλήσεών της έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας.

Πάντα πιστοί στο τρίπτυχο που αποτελεί το όραμα της NXS, συνδυάζονται οι κλασσικές αξίες της προσωπικής σχέσης με τον πελάτη με τις σύγχρονες τεχνολογίες και τεχνικές επιτυγχάνοντας έτσι:

  • Μέγιστη Ποιότητα από την κατασκευή μέχρι και την συσκευασία παράδοσης & εγκατάστασης,
  • Ευελιξία στις υπηρεσίες και στα παρεχόμενα προϊόντα,
  • Αμεσότητα στην διάθεση και παράδοση των προϊόντων τους.

Βασιζόμενοι σε αυτό το τρίπτυχο επενδύουν συνέχεια και με κάθε ευκαιρία σε νέα προϊόντα κατασκευής τους, έτσι ώστε να έχουν τον πλήρη έλεγχο στο τι & πως παραδίδουν στον πελάτη. Ταυτόχρονα, όλη η ομάδα της NXS εκπαιδεύεται είτε ως σύνολο ή μεμονωμένα ο κάθε ένας στο πεδίο του για περαιτέρω εξέλιξη. Στην NXS όλα ξεκινάνε από τον άνθρωπο που δραστηριοποιείται στην εταιρία και καταλήγουν στον άνθρωπο που τους εμπιστεύεται …αυτός ο δεσμός είναι η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ της NXS.

Στην παραγωγική τους μονάδα μπορείτε να βρείτε διαφορετικών τύπων προϊόντα και διαρκώς επεκτείνονται και σε νέα προϊόντα και τεχνολογίες:

  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συνεπίπεδη πόρτα αλουμινίου
  • Εσωτερική Πόρτα
  • Πάνελ αλουμινίου
  • Κουζίνα – Ντουλάπα

Το προϊόν ναυαρχίδα τους, βέβαια, παραμένει η πόρτα ασφαλείας. Εκδίδοντας το «Manifesto Nuovo – Know How, know now» και έχοντας καταφέρει να εξελίσσουν συνέχεια τις τεχνολογίες που αφορούν στην θωράκιση και όχι μόνο, εξασφαλίζουν τον χώρο τον οποίο θα προστατεύσει η πόρτα. Αισίως στην 5η έκδοση του «Μανιφέστο» εντύπωση προκαλούν οι αναβαθμισμένες και πιστοποιημένες προδιαγραφές ασφαλείας, θερμοπερατότητας και ηχομόνωσης, όπως επίσης οι πόρτες τεχνολογίας PIVOT και κρυφού μεντεσέ.

Φυσικά οι πόρτες – ασφαλείας, συνεπίπεδη και εσωτερική – αποτελούν, αναπόφευκτα, ένα διακοσμητικό στοιχείο του χώρου που οριοθετούν. Παράγωντας μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τεχνοτροπιών και χρησιμοποιώντας υλικά όπως το αλουμίνιο, το ξύλο, το PVC, το inox και το γυαλί, είτε ως κυρίαρχα υλικά είτε ως διακοσμητικές λεπτομέρειες, οι πόρτες της NXS μπορούν να καλύψουν σχεδόν κάθε γούστο… και αν όχι, είναι πάντα εκεί η ομάδα της NXS για να προσαρμόσει, να επανασχεδιάσει και τελικά να παράξει την δική σας μοναδική πόρτα.

, Η NXS γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας!, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Τέλος στην NXS διαπιστώσαμε ότι δεν εικάζουν… ΞΕΡΟΥΝ ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για τον άνθρωπο που τους εμπιστεύεται ως συνεργάτη, προσπαθώντας ως μία αμιγώς Ελληνική εταιρία να αναγάγουν το ιδεώδες σε αυτονόητο, τόσο στην παραγωγή προϊόντων όσο και στο εμπόριο. Φέτος κλείνοντας 10 χρόνια πορείας, η NXS είναι πιο έτοιμη από ποτέ για να συνεχίσει να εξελίσσεται με καινοτόμες τεχνολογίες, νέες σχεδιαστικές προτάσεις και αφουγκραζόμενη την διεθνή αγορά να παράξει και να παραδόσει τα ελληνικά προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.