Ηχηρή παρουσία των κατασκευαστών αλουμινίου στο σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς για τον κατασκευαστικό και οικοδομικό κλάδο!

Η έκθεση «Οικοδομή», που αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο εξειδικευμένη έκθεση στην Ελλάδα αλλά και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη για τον κατασκευαστικό και τον οικοδομικό κλάδο, διοργανώθηκε και φέτος με τεράστια επιτυχία από τις 19 έως τις 22 Οκτωβρίου 2023, στο Metropolitan Expo.

Η έκθεση «Οικοδομή», εδώ και χρόνια αποτελεί κομβικό γεγονός για το σύνολο του κατασκευαστικού κλάδου της χώρας προσανατολισμένη στους επαγγελματίες και στην εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων. Στόχος της είναι να προσφέρει στην αγορά ένα εμπορικό εργαλείο αντάξιο της δυναμικής του κλάδου της χώρας μας και να αποτελέσει τη σημαντικότερη πλατφόρμα συνεργασιών των επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής. Τη φετινή χρονιά, η έκθεση «Οικοδομή» ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε συμμετοχή και επισκεψιμό- τητα, προδιαγράφοντας ένα ευοίωνο μέλλον για την κατασκευή στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών διεξαγωγής της έκθεσης, έδωσαν το παρόν χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου, έχοντας τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις στον τομέα των κατασκευών και να θαυμάσουν τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες που γέμισαν τις αίθουσες του υπερσύγχρονου εκθεσιακού κέντρου. Η τεράστια επισκεψιμότητα κατέδειξε την απόλυτη εμπιστοσύνη που έχει η αγορά απέναντι στην έκθεση και ανέδειξε ότι o κατασκευαστικός κλάδος αποτελεί ένα εύρωστο τμήμα της ελληνικής οικονομίας.

Μέσα σε ένα ιδανικό περιβάλλον που ευνοεί την επιχειρηματικότητα, οι εκθέτες παρουσίασαν προτάσεις που καλύπτουν κάθε φάσμα εργασίας του κλάδου και σε κάθε στάδιο. Γεγονός είναι ότι και στη φετινή έκθεση Οικοδομή πρωταγωνίστησαν οι κατασκευαστικές εταιρείες αλουμινίου, παρουσιάζοντας τα πλέον σύγχρονα και καινοτόμα συστήματα και προϊόντα τους, με κεντρικό προσανατολισμό την ενεργειακή εξοικονόμηση, τον έξοχο σχεδιασμό και την τεχνολογία αιχμής.

, Έκθεση Οικοδομή 2023, Κτίσμα & Αλουμίνιο