Συστήματα πορτών που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν λύσεις σε ανοίγματα μεγάλου πλάτους, παρέχουν εξαιρετική λειτουργικότητα, ενεργειακές επιδόσεις και κομψότητα σε κάθε εφαρμογή ενώ εξασφαλίζουν αντοχή και ασφάλεια, σε συνδυασμό με μία λιτή και σύγχρονη εμφάνιση.


Γνωρίστε τα συστήματα ED68 & ED75

Χάρη στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, τα συστήματα ED68 & ED75 της ETEM μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις κάθε σύγχρονου έργου. Η γεωμετρία των διατομών προσδίδει στιβαρότητα και αντοχή στις κατασκευές, επιτρέποντάς τους να καλύπτουν ανοίγματα με μεγάλα πλάτη. Οι ομοεπίπεδες επιφάνειες μεταξύ κάσας και φύλλου χαρίζουν ομοιόμορφη όψη που μπορεί να ενσωματωθεί αρμονικά σε κάθε αρχιτεκτονικό στυλ. Σε συνδυασμό με τη χρήση κρυφών μεντεσέδων μπορεί να επιτευχθεί ένα εκλεπτυσμένο αισθητικό αποτέλεσμα.

, ΕΤΕΜ: Πληθώρα λύσεων σε συστήματα πορτών, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Ο σχεδιασμός και τα υλικά των εξαρτημάτων διασφαλίζουν την εξαιρετική λειτουργία τους καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής των κατασκευών και επιτυγχάνουν υψηλές επιδόσεις. Τα ειδικά σχεδιασμένα αντιδιαρρηκτικά πηχάκια υάλωσης παρέχουν ασφάλεια υψηλού επιπέδου, εμποδίζοντας αποτελεσματικά την παραβίαση. Το κατωκάσι ύψους 17mm, με ειδικό αντιολισθητικό σχεδιασμό, εξασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις, ενώ η λύση αυτόματου ανεμοφράκτη διασφαλίζει την ανεμπόδιστη διέλευση, χαρίζοντας υψηλή λειτουργικότητα.

Τα συστήματα πορτών ED68 & ED75 συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με την αισθητική και την ασφάλεια, αποτελούν κορυφαία επιλογή για κάθε τύπο έργου. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε χώρους κατοικιών, όσο και σε εμπορικούς, όπως κτίρια γραφείων και καταστήματα, καλύπτοντας τις ανάγκες για ανοίγματα μεγάλου πλάτους, υψηλής ασφάλειας, αλλά και υψηλών επιδόσεων. Παρέχονται σε πληθώρα τυπολογιών, όπως μονόφυλλες ή δίφυλλες πόρτες, ανοιγόμενες προς τα μέσα ή προς τα έξω, ενώ είναι συμβατά με συστήματα υαλοπετασμάτων, προσφέροντας εγγυημένες και ολοκληρωμένες λύσεις  σε κάθε κατασκευή. Το σύστημα ED75 αφορά έργα με ειδικές παραγγελίες.

Λύση Ε75 Flat Panel Door

Στιβαρή, αξιόπιστη και ασφαλής λύση για κύριες εισόδους –  το E75FPD αποτελεί ένα σύστημα για πόρτες με συνεπίπεδες επιφάνειες κάσας και φύλλου, με ίσιες γραμμές. Διαθέτει δυνατότητα τοποθέτησης πάνελ, συνολικού πάχους 75 mm, παρέχοντας υψηλής ποιότητας, ευέλικτες λύσεις μεσαίων και μεγάλων ανοιγμάτων, για κατοικίες ή κτίρια γραφείων. Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης πρόσθετων θερμομονωτικών μπαρών αυξάνοντας στο μέγιστο τις επιδόσεις θερμομόνωσης.

, ΕΤΕΜ: Πληθώρα λύσεων σε συστήματα πορτών, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Διαθέτει τις παρακάτω τυπολογίες:

  • μονόφυλλη,
  • δίφυλλη
  • ανοιγόμενη προς τα μέσα και προς τα έξω με ή χωρίς φεγγίτη
  • ιδανική για γωνιακές κατασκευές, με σταθερό

Τέλος, μπορεί να δεχθεί αυτοματισμούς, όπως μπάρα πανικού, κρυφούς μεντεσέδες ενώ ταυτόχρονα συνεργάζεται άψογα με το σύστημα υαλοπετασμάτων της ΕΤΕΜ, Ε85.

HYPI & HYPI WOOD – Minimal Πόρτα Hyline by ETEM

Το σύστημα minimal πορτών της Hyline by ETEM, HYPI, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση Ελληνικό Αλουμίνιο, το 2022 ενώ στη XENIA, παρουσιάστηκε και η επιπλέον λύση HYPI WOOD, με διαφορετικά panel επικάλυψης μέσα – έξω που επιλέγονται από τον μελετητή του έργου.

H γυάλινη ηλεκτροκίνητη αξονική (pivot) πόρτα HYPI με μόλις 38mm περιμετρικό πλαίσιο αλουμινίου, διαθέτει αναγνώριση εμποδίου για τη μέγιστη ασφάλεια των χρηστών. Συνδυάζεται με πληκτρολόγιο στην εξωτερική μεριά, έτσι ώστε να δίνει πρόσβαση στον εσωτερικό χώρο δίχως τη χρήση κοινού κλειδιού. Τέλος, τοο σύστημα φέρει μηχανισμό επαναφοράς και μηχανισμό κλειδώματος πολλαπλών σημείων.

, ΕΤΕΜ: Πληθώρα λύσεων σε συστήματα πορτών, Κτίσμα & Αλουμίνιο