Τα συστήματα EB46, EB49, EB50 και EB62 αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας και αισθητικής.
Η εγκατάσταση σύγχρονων συστημάτων κιγκλιδώματος είναι σίγουρα ο ευκολότερος τρόπος για να βελτιώσετε την αισθητική σε οποιοδήποτε κτίριο. Τα νέα συστήματα κιγκλιδωμάτων της ETEM είναι εδώ για να ανταποκριθούν στις πιο τολμηρές προσδοκίες σχεδιασμού και να δημιουργήσουν μια αίσθηση αιώρησης και ελαφρότητας.

1. Μπορείτε να περιγράψετε ποια είναι τα πλεονεκτήματα των νέων γυάλινων κιγκλιδωμάτων σε σύγκριση με άλλους τύπους κιγκλιδωμάτων;
Τα νέα γυάλινα κιγκλιδώματα της ΕΤΕΜ αποτελούνται από μία βάση αλουμινίου στην οποία τοποθετείται υαλοπίνακας, χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε άλλη υποστήριξη, κάθετη ή οριζόντια. Ο υαλοπίνακας λειτουργεί ως φέρον στοιχείο και όχι απλά ως στοιχείο πλήρωσης. Παρέχεται η δυνατότητα η βάση αλουμινίου να είναι εντελώς αόρατη, καθώς μπορεί να εγκιβωτιστεί στο δάπεδο, προσφέροντας ομοεπίπεδη τελική όψη, ενώ ταυτόχρονα, η υπερκείμενη υάλωση χαρίζει ανεμπόδιστη θέα. Το σύστημα ΕΒ προσφέρεται στην αγορά ως ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων γυάλινων κιγκλιδωμάτων, μιας και κάθε προφίλ έχει σχεδιαστεί με σκοπό να καλύπτει διαφορετικές ανάγκες, ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε έργου. Η φύση των υλικών των γυάλινων κιγκλιδωμάτων (γυαλί και αλουμίνιο) τα κατατάσσει στα προϊόντα με μεγάλη διάρκεια ζωής και ανθεκτικά έναντι των καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν απαιτήσεις συντήρησης. Επιπλέον, τόσο το αλουμίνιο όσο και το γυαλί είναι γνωστά ως υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, αφού είναι 100% ανακυκλώσιμα. Τέλος, ο λιτός σχεδιασμός των γυάλινων κιγκλιδωμάτων της ΕΤΕΜ τους επιτρέπει να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε κτίριο, χαρίζοντας μια αίσθηση σύγχρονης κομψότητας. Η ΕΤΕΜ κατά τη διαδικασία παραγωγής εφαρμόζει πιστοποιημένο Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, το οποίο και διασφαλίζει χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα των προϊόντων της.

, ETEM: Δώστε μαι κομψή & χωρίς πλαίσιο πινελιά με τα νέα συστήματα γυάλινων κιγκλιδωμάτων, Κτίσμα & Αλουμίνιο

2. Με ποια υλικά μπορούν να συνδυαστούν τα συστήματα κιγκλιδωμάτων σας;
Πέραν του υαλοπίνακα, οι βάσεις των συστημάτων κιγκλιδωμάτων της ΕΤΕΜ μπορούν να συνδυαστούν με μια μεγάλη ποικιλία υλικών, με την προϋπόθεση πως μπορούν να λάβουν παραμορφώσεις εντός των ορίων ασφαλείας, όπως αυτά προκύπτουν από καθορισμένες προδιαγραφές ή κανονισμούς δόμησης. Ο απλός και καθαρός σχεδιασμός τους επιτρέπει να ενσωματωθούν σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό στυλ, κλασικό ή σύγχρονο. Η βάση αλουμινίου μπορεί να τοποθετηθεί επιδαπέδια ή ενδοδαπέδια, επιτρέποντας την επιλογή οποιουδήποτε υλικού ως τελική επιφάνεια, όπως σκυρόδεμα, πέτρα, κεραμικά πλακίδια κ.λπ. Η δυνατότητα τοποθέτησης έγχρωμων υαλώσεων σε οποιαδήποτε απόχρωση επιτρέπει στα κιγκλιδώματα να ενταχθούν αρμονικά στην αισθητική κάθε κτιρίου, σύμφωνα με τις εκάστοτε απαιτήσεις.

3. Μπορείτε να αναφέρετε ποιες είναι οι τεχνικές λεπτομέρειες κάθε λύσης σας: EB46, EB49, EB50, EB62;
Το ΕΒ46 είναι ένα σύστημα γυάλινου κιγκλιδώματος, με βάση πλάτους 46mm, χωρίς ενδιάμεσα κατακόρυφα στοιχεία στήριξης. Προσφέρει επιλογή υάλωσης ανάμεσα σε δύο διαφορετικά πάχη (17,5mm και 21,5mm). Ο σχεδιασμός της βάσης επιτρέπει τον πλήρη εγκιβωτισμό της εντός του δαπέδου, προσφέροντας ομοεπίπεδη τελική όψη.
Το ΕΒ49 είναι ένα σύστημα γυάλινου κιγκλιδώματος, με βάση πλάτους 49mm, χωρίς ενδιάμεσα κατακόρυφα στοιχεία στήριξης. Προσφέρει επιλογή υάλωσης ανάμεσα σε δύο διαφορετικά πάχη (13,5mm και 17,5mm). Παρέχει τη δυνατότητα ενδοδαπέδιας ή επιδαπέδιας τοποθέτησης της βάσης.
Το ΕΒ50 είναι ένα σύστημα γυάλινου κιγκλιδώματος, με βάση πλάτους 50mm, χωρίς ενδιάμεσα κατακόρυφα στοιχεία στήριξης. Προσφέρει επιλογή υάλωσης ανάμεσα σε δύο διαφορετικά πάχη (17,5mm και 21,5mm). Παρέχει τη δυνατότητα ενδοδαπέδιας ή επιδαπέδιας τοποθέτησης της βάσης.
Το EB62 είναι ένασύστημα γυάλινου κιγκλιδώματος, με βάση πλάτους 62mm, χωρίς ενδιάμεσα κατακόρυφα στοιχεία στήριξης. Προσφέρει επιλογή υάλωσης ανάμεσα σε δύο διαφορετικά πάχη (13,5mm και 17,5mm). Σχεδιασμένο για χρήση ως στηθαίο ή ως επιδαπέδια βάση με υάλωση χαμηλού ύψους.

ΓΥΑΛΙΑ ΠΛΑΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΧΟΣ ΥΑΛΩΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
• EB46 46mm 17,5mm & 21,5mm Ενδοδαπέδια τοποθέτηση
• EB49 49mm 13.5mm & 17.5mm Επιδαπέδια ή ενδοδαπέδια τοποθέτηση
• EB50 50mm 17,5mm & 21,5mm Επιδαπέδια ή ενδοδαπέδια τοποθέτηση
• EB62 62mm 13,5mm & 17,5mm Εφαρμογή στηθαίου ή επιδαπέδιας βάσης με υάλωση χαμηλού ύψους

, ETEM: Δώστε μαι κομψή & χωρίς πλαίσιο πινελιά με τα νέα συστήματα γυάλινων κιγκλιδωμάτων, Κτίσμα & Αλουμίνιο

4. Ποια είναι τα πιο κατάλληλα κτίρια ή χώροι για την εγκατάσταση τέτοιων κιγκλιδωμάτων;
Τα συστήματα κιγκλιδωμάτων ETEM μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιονδήποτε τύπο κτιρίου. Όλα τα συστήματα είναι ιδανικά για εφαρμογή σε χώρους κατοικιών και χαμηλής συνάθροισης, ενώ τα EB46 και EB50 ενδείκνυνται για εφαρμογή σε χώρους συνάθροισης κοινού. Επιπλέον, όλα τα συστήματα είναι κατάλληλα τόσο για εσωτερικούς, όσο και για εξωτερικούς χώρους. Οι παραπάνω δυνατότητες επιτρέπουν την εφαρμογή των συστημάτων ETEM σε μια πληθώρα έργων, ακόμη και όπου υπάρχουν υψηλές αισθητικές απαιτήσεις, όπως βίλες, καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία, γραφεία κ.λπ. χαρίζοντας μια αίσθηση σύγχρονης κομψότητας σε κάθε χώρο.