ΑΝΕΜΟΦΡΑΚΤΕΣ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ

MW40fp

Χρησιμοποιείται κυρίως σε χώρους εστίασης ως διαχωριστικό εξωτερικού χώρου (καφετέριες, ξενοδοχεία, εστιατόρια). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε περιπτώσεις που υπάρχει οροφή, είτε ως απλός ανεμοφράκτης. Εάν τοποθετήσουμε το σιδερένιο κουτί από την εξωτερική πλευρά, το χρησιμοποιούμε ως ζαρντινιέρα, ενώ αν το τοποθετήσουμε από την εσωτερική πλευρά, το χρησιμοποιούμε ως κάθισμα.

Γενικά Χαρακτηριστικά

 • Χρήση: Σε εξωτερικούς χώρους που χρειάζονται περιμετρικά διαχωριστικά που να μπορούν να απομακρυνθούν με ευκολία.
 • Λειτουργία: Κατεβάζοντας τον άνω υαλοπίνακα, το οριζόντιο αντίβαρο σηκώνεται.
 • Χαρακτηριστικά: Κρύσταλλα ασφαλείας, πάχους οκτώ έως δέκα χιλιοστών, διακριτικά προφίλ αλουμινίου.
 • Βασικές διαστάσεις: Κολώνες αλουμινίου πλάτους 40mm και βάθους 80mm. Οριζόντιο αντίβαρο πλάτους 120mm. Διαστάσεις ζαρντινιέρας: 33cm βάθος, 55cm ύψος από το έδαφος.

Πλεονεκτήματα

 • Δυνατότητα απόσπασης: Το συρόμενος γυάλινος ανεμοφράκτης μπορεί να μετακινηθεί με ευκολία καθώς διαθέτει ροδάκια.
 • Minimal αισθητική: Σύγχρονος σχεδιασμός που ελαχιστοποιεί τη χρήση μετάλλου, αφήνοντας περισσότερη γυάλινη επιφάνεια.

, ΔΟΥΚΑS: Ανεμοφράκτες για κάθε ανάγκη!, ktisma & aluminio

WBK60fp

Χρησιμοποιείται κυρίως σε χώρους εστίασης ως διαχωριστικό εξωτερικού χώρου (καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία).

Γενικά Χαρακτηριστικά

 • Χρήση: Σε εξωτερικούς χώρους που χρειάζονται περιμετρικά γυάλινη περίφραξη με διαχωριστικά τα οποία μπορούν να απομακρυνθούν εύκολα.
 • Χαρακτηριστικά: Κρύσταλλα ασφαλείας, πάχους δέκα χιλιοστών, διακριτικά προφίλ αλουμινίου.
 • Βασικές διαστάσεις: Κολώνες αλουμινίου πλάτους 60mm x 60mm. Διαστάσεις ζαρντινιέρας: 30cm βάθος, 55cm ύψος από το έδαφος.

Πλεονεκτήματα

 • Δυνατότητα απόσπασης: Ο γυάλινος ανεμοφράκτης WBK60fp μπορεί να μετακινηθεί πολύ εύκολα και να αποθηκευτεί, αφού διαθέτει ροδάκια.
 • Minimal αισθητική: Απλό και μοντέρνο design που μεγιστοποιεί τη γυάλινη επιφάνεια. Λεπτή κολώνα αλουμινίου.

, ΔΟΥΚΑS: Ανεμοφράκτες για κάθε ανάγκη!, ktisma & aluminio

ΑΝΕΜΟΦΡΑΚΤΕΣ ΚΙΝΗΤΟΙ

MW40

Χρησιμοποιείται κυρίως σε χώρους εστίασης ως διαχωριστικό εξωτερικού χώρου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε περιπτώσεις που υπάρχει οροφή, είτε ως απλός ανεμοφράκτης. Ακόμη, έχει και άλλες χρήσεις όπως ως χώρισμα μεταξύ γραφείων.

, ΔΟΥΚΑS: Ανεμοφράκτες για κάθε ανάγκη!, ktisma & aluminio

Open Air-THEA

Το Open Air THEA είναι η αρμονική συμβίωση ενός γραμμικού διαφανές γυαλιού, των εξαιρετικών ιδιοτήτων του αλουμινίου και έξυπνης τεχνολογίας. Εντυπωσιάζει με το δυναμικό του design, επιβάλλεται με την απλότητα του, ξεχωρίζει για την λειτουργικότητα του επιτρέποντας τη μέγιστη διάχυση του φωτός στο εσωτερικό περιβάλλον. Η μεγάλη επιφάνεια του γυαλιού χωρίς κανένα εμπόδιο, εξασφαλίζει μια ιδιαίτερη φωτεινή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Το Open Air THEA καθορίζει εκ νέου το μέλλον των εξωτερικών υπαίθριων χώρων. 

 

, ΔΟΥΚΑS: Ανεμοφράκτες για κάθε ανάγκη!, ktisma & aluminio

Open Air-PLUS

Το Open Air Plus συνεχίζει τη γραμμική και μοντέρνα σχεδίαση της έκδοσης Thea, ενισχυμένο με μια κομψή και μοντέρνα οριζόντια κουπαστή τόσο στο σταθερό όσο και στο κινούμενο τμήμα. Η κουπαστή τοποθετείται απευθείας πάνω στο γυαλί, προσφέροντας ένα υπέροχο αισθητικά φινίρισμα ενώ παράλληλα παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια και επιφάνεια κατά την χρήση του. Το Open Air Plus δημιουργεί ένα χώρο γεμάτο δύναμη και προσωπικό στυλ, τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας και τη νύχτα.

, ΔΟΥΚΑS: Ανεμοφράκτες για κάθε ανάγκη!, ktisma & aluminio

Open Air-ULTRA+

To Open Air Ultra+ διατίθεται με μια επιπλέον τραβέρσα που παρέχει περισσότερη αντιανεμική προστασία και στιβαρότητα στο σύστημα. Η τραβέρσα πλαισιώνεται τέλεια από τις ιδιαίτερες κολώνες του συστήματος και ταιριάζει απόλυτα με την ασφάλεια και το εξαιρετικό φινίρισμα που προσδίδει η οριζόντια κουπαστή. Το Open Air Ultra+ είναι ένας μοναδικός συνδυασμός ελκυστικών ιδιοτήτων και χαρακτηριστικών που εγγυώνται άριστη λειτουργικότητα, ασφάλεια και απόδοση, ικανοποιώντας τις πλέον απαιτητικές ανάγκες.

, ΔΟΥΚΑS: Ανεμοφράκτες για κάθε ανάγκη!, ktisma & aluminio

ΑΝΕΜΟΦΡΑΚΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ

Open Air-E-MOTION

Το Open Air E-MOTION αποτελεί την ηλεκτροκίνητη έκδοση της σειράς Open Air, το οποίο λειτουργεί τόσο έξυπνα και ελεγχόμενα, διαμορφώνοντας εξωτερικούς χώρους που ανταποκρίνονται στους σύγχρονους ρυθμούς της ζωής μας, στις ανάγκες και τις επιθυμίες μας. Το Open Air E-MOTION προσαρμόζεται σε κάθε περιβάλλον, εντυπωσιάζει με τις αναλογίες του και μετατρέπει ένα συνηθισμένο χώρο σε απολαυστική εμπειρία. 

, ΔΟΥΚΑS: Ανεμοφράκτες για κάθε ανάγκη!, ktisma & aluminio

ΑΝΕΜΟΦΡΑΚΤΕΣ ΣΤΑΘΕΡΟΙ

Open Air-FIXED

Η σειρά Fixed αποτελεί την ιδανική λύση για επιχειρήσεις που αναζητούν πολυάριθμες εξατομικευμένες επιλογές, εύκολη εγκατάσταση, οικονομικά προσιτές λύσεις, με το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα να ρέουν μαζί αρμονικά. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για χρήση σε δημόσιους υπαίθριους χώρους, προκειμένου είτε να χωρίζουν περιοχές ή να οριοθετούν χώρους. Εκτός αυτού, το μεγάλο πλεονέκτημα της σειράς είναι οι υπέροχες συνδυαστικές δυνατότητες που προσφέρονται με τις άλλες εκδόσεις Open Air.

, ΔΟΥΚΑS: Ανεμοφράκτες για κάθε ανάγκη!, ktisma & aluminio