Ο καλύτερος περιμετρικός μηχανισμός της αγοράς ήρθε και είναι από την οικογένεια DOMUS. Ο Χ-100+ είναι αποτέλεσμα πρωτοπορίας και τεχνογνωσίας 106 χρόνων. Δημιουργήθηκε για να προσφέρει ύψιστη ασφάλεια και αντοχή, συμβάλλοντας στην προστασία των έργων σας.

DOMUS, DOMUS: Νέος περιμετρικός μηχανισμός ανοιγοανάκλισης X-100+, ktisma & aluminio

Σπανιολέτες
Οι σπανιολέτες ανοιγόμενων χρησιμοποιούνται σε όλα τα προφίλ αλουμινίου και διατίθετναι με φινίρισμα ηλεκτροστατικής βαφής (λευκό, μαύρο και ασημί). Θα τις βρείτε σε τέσσερα σχέδια λαβών, κλασική, ορθογώνια, οβάλ και express. Όλες οι σπανιολέτες μπορούν να συνδυαστούν με τον μηχανισμό DOMUS X-100+. Ζητήστε τα στο εμπορικό σας.

Κατόπιν παραγγελλίας, προσφέρονται και σε ειδικά χρώματα, επιλέγοντας από γκάμα με περισσότερους από 300 κωδικούς. Είναι η ασφαλέστερη και ποιοτικότερη λύση για ανοιγόμενα παράθυρα αλλά και μπαλκονόπορτες.

Έχουν βάση και βίδες στήριξης από ανοξείδωτο χάλυβα (ΙΝΟΧ 304) και διαθέτουν άψογη λειτουργικότητα. Τοποθετούνται σε αριστερά και δεξιά κουφώματα αλουμινίου, με εύκολη μετατροπή και έχουν ασφάλιση πάνω-κάτω.

Η βαφή όλων των εξαρτημάτων της DOMUS γίνεται ηλεκτροστατικά, με πολυεστερική πούδρα, η οποία συνοδεύεται από πιστοποιητικό ISO 9001 και αντιμικροβιακό πιστοποιητικό.

DOMUS, DOMUS: Νέος περιμετρικός μηχανισμός ανοιγοανάκλισης X-100+, ktisma & aluminio

Σύρτες
Οι απλοί και οι μηχανικοί σύρτες μιας κίνησης είναι κατάλληλοι για δεξί ή αριστερό παράθυρο. Διατίθενται με φωλιές πλαστικές ή μεταλλικές και ρυθμιζόμενα άκρα για CAMERA. Είναι εύκολοι στην τοποθέτηση, κατάλληλοι για όλα τα ανοιγόμενα προφίλ αλουμινίου και παρέχουν μέγιστη ασφάλεια για δίφυλλα ανοιγόμενα παράθυρα.

Οι απλοί σύρτες διαθέτουν πλαστικά μέρη από πολυαμίδιο ειδικής σύνθεσης, για μεγαλύτερη αντοχή. Οι μηχανικοί σύρτες διαθέτουν μεταλλικά άκρα κλειδώματος, με δυνατότητα ρύθμισης, κι έχουν ταυτόχρονα κλείδωμα πάνω-κάτω με μια κίνηση, καθώς και μεγάλη αντοχή.

DOMUS, DOMUS: Νέος περιμετρικός μηχανισμός ανοιγοανάκλισης X-100+, ktisma & aluminio