Η εταιρία PIERIA GLASS, Στυλιανός Κουπουρτίδης & Σια ΟΕ, με έδρα την Κατερίνη, στο 1ο χιλ. επαρχιακής οδού Κατερίνης-Κεραμιδίου, δραστηριοποιείται στον τομέα της επεξεργασίας του γυαλιού για διάστημα πλέον των 30 ετών.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας, έκτασης 2.600 τετραγωνικών μέτρων, ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, η χρήση της πλέον σύγχρονης και αποτελεσματικής τεχνολογίας, πλαισιωμένα με το άρτια και συνεχώς εκπαιδευόμενο ανθρώπινο δυναμικό, συμβάλουν στο να κατέχει μία από τις κορυφαίες θέσεις των επιχειρήσεων του χώρου.
Η συνεχής διερεύνηση και επίτευξη συνεργασιών με εταιρίες τεχνολογίας αιχμής Ευρωπαϊκών, και όχι μόνον, χωρών διευρύνουν ακόμη περισσότερο τις γνώσεις και δυνατότητές μας στον τομέα επεξεργασίας του γυαλιού.

Οι σύγχρονες ανάγκες της αρχιτεκτονικής δόμησης καθώς και η συνεχής αναζήτηση νέων προϊόντων, οδήγησαν στην δημιουργία καινοτόμου τμήματος έρευνας και τεχνολογίας εντός των εργοστασιακών μας εγκαταστάσεων. Είμαστε η μόνη αμιγής Ελληνική εταιρία σχεδιασμού και κατασκευής περσίδων μέσα σε διπλή υάλωση, κάτοχοι Διπλώματος Ευρεσιτεχνίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το νέο και επαναστατικό σύστημα σκίασης, περσίδες εντός διπλής υάλωσης, προσφέρει άπειρες λύσεις για εφαρμογή σε διαχωριστικά γραφείων, πόρτες και παράθυρα, σε δημόσια κτίρια καθώς και επαγγελματικούςκαι οικιακούς χώρους. Συνδυάζοντας άριστη αισθητική, μέγιστη αποδοτικότητα, ρυθμιζόμενη σκίαση και απάλειψη ανάγκης καθαρισμού, διατίθεται σε διαστάσεις κατά παραγγελία καθώς και με ποικιλία συστημάτων χειρισμού, όπως χειροκίνητο ή ηλεκτροκίνητο. Ο χειρισμός της ηλεκτροκίνησης επιτυγχάνεται είτε μεμονωμένα είτε ομαδικά, με τηλεχειρισμό. Οι επισταμένες δοκιμές στο τμήμα ελέγχου ποιότητας εγγυώνται την απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων μας.

Η πολυετής εμπειρία και το μεράκι μας αποδεικνύονται καθημερινά μέσα από ανάληψη μεγάλων συνεργασιών που συντελούν στην συνεχή εξέλιξη στον τομέα μας. Στην PIERIA GLASS ενδιαφέρον μας πάνω από όλα είναι να προσφέρουμε λύσεις στους πελάτες μας, παρέχοντας ποικιλία προϊόντων για να επιλέξουν ανάλογα με τις πρακτικές και αισθητικές ανάγκες τους, πάντοτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.