Η NXS εγκαινιάζει μία νέα σειρά προϊόντων, κατασκευάζοντας Πάνελ Αλουμινίου, τα οποία είναι εδώ για να δώσουν αμέτρητες λύσεις.

Τα Πάνελ Αλουμινίου με την εύκολη διαχείριση στο μέγεθός τους κατευθείαν από τον επαγγελματία, τα καθιστούν μια οικονομική και ποιοτική λύση. Ταυτόχρονα την απαράμιλλη ποιότητά τους συμπληρώνουν τα χαρακτηριστικά του αλουμινίου που τους χαρίζει μεγάλη διάρκεια ζωής ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Η ανθεκτικότητά τους επεκτείνεται και σε μέγιστη ανοχή σε χτυπήματα λόγω των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και συνολικά της κατασκευής τους. Φυσικά θα πρέπει να αναφερθούμε και στην πλήρη μόνωση που προσφέρουν τόσο στις εξωτερικές θερμοκρασίες όσο και στο μπλοκάρισμα του ήχου.

Στην NXS παρουσιάζουμε δεκάδες χαρακτά σχέδια και χρώματα τα οποία και μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αρχιτεκτονικό στυλ του χώρου σας. Οι συνδυασμοί, προσθέτοντας και τις επιλογές σε κρύσταλλα και inox λεπτομέρειες, είναι χιλιάδες. Τα τελευταία χρόνια, οι τάσεις που αφορούν στην αισθητική, πλέον μας κατευθύνουν όλο και περισσότερο σε πόρτες με μίνιμαλ γραμμές που απλόχερα μας δίνουν λόγω της τεχνικής τους τα χαρακτά σχέδια τα οποία εφαρμόζονται σε διάφορα πάχη και μεγέθη.

, NXS P SERIES – ALUMINUM PANELS: Ποικιλία σχεδίων – Χαρακτή υπεροχή, Κτίσμα & Αλουμίνιο