Τα BW Premier Collection® αποτελούν μια αποκλειστική συλλογή ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο από την Best Western Hotels & Resorts, που προσφέρουν πολυτελή διαμονή σε ιδιαίτερα εκλεκτικούς ταξιδιώτες. Τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία φημίζονται για την προσοχή στη λεπτομέρεια, ώστε κάθε επισκέπτης να περνά αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Η Best Western είναι μια από τις γνωστότερες αλυσίδες στον κόσμο, η οποία δίνει προτεραιότητα στη μοναδική διαμονή των πελατών της, αλλά και σέβεται το περιβάλλον και το χαρακτήρα της κάθε περιοχής που φιλοξενεί τις πολυτελείς της μονάδες.

Για το έργο της ολικής ανακαίνισης της ξενοδοχειακής μονάδας στη Λάρνακα της Κύπρου, επιλέχθηκαν τα συστήματα Ε52, Ε45 και Ε39 της ΕΤΕΜ, που ξεχωρίζουν για την κομψή τους εμφάνιση, την μακρόχρονη αντοχή τους και τη θερμομονωτική τους ιδιότητα. Στόχος ήταν η απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα, αλλά και η διατήρηση της πολυτέλειας που προσφέρουν τα ξενοδοχεία της Best Western.

Η ΕΤΕΜ είναι περήφανη για την επιλογή των συστημάτων της σε αυτό το έργο που αποδεικνύει για μια ακόμα φορά την αξεπέραστη ποιότητα των προϊόντων της.