Η φετινή χρονιά αποτελεί ορόσημο για τη Belco Systems, καθώς γιορτάζει τη συμπλήρωση των 30 χρόνων λειτουργίας. Πρόκειται για μία καινοτόμο εταιρεία, η οποία παράγει αντικωνωπικά συστήματα με γνώμονα την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και την αισθητική.

Η εταιρία ανταποκρίνεται σε όλα τα σύγχρονα πρότυπα πιστοποίησης και στοχεύει στη δημιουργία προϊόντων με μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Μετά από 30 χρόνια εμπειρίας συνεχίζει δυναμικά, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. Για τη Belco Systems, οι πελάτες μας είναι το κέντρο του κόσμου!

Η ιστορία μας

, 30 χρόνια Βelco Systems, 30 χρόνια Τεχνολογία!, Κτίσμα & Αλουμίνιο
Ο Γεώργιος Μπεληγιάννης έχοντας εμπειρία 20 χρόνων στο χώρο των οικοδομικών υλικών ξεκινάει, στα τέλη της δεκαετίας του 1980, την εισαγωγή ιταλικών αντικωνωπικών συστημάτων.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι σήτες καθιερώνονται στη συνείδηση των καταναλωτών και μπαίνουν σε κάθε ελληνικό σπίτι. Το 1991, η άνοδος της ζήτησης, οδήγει στη δημιουργία της εταιρίας Belco Systems. Η δεύτερη γενιά αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη χονδρική διάθεση των πρώτων αντικωνωπικών συστημάτων που παράγονται πλέον 100% στην Ελλάδα.

Το 2002, η εταιρία μεταφέρεται στην Αγχίαλο σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2,500 τμ. προκειμένου να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Το 2005 είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα, που πιστοποιεί τα αντικωνωπικά προϊόντα της με CE.

Σήμερα η Belco Systems εξάγει το 30% της παραγωγής της σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο. 30 χρόνια μετά, τα προϊόντα της Belco Systems βρίσκονται σε εκατομμύρια σπίτια σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας προστασία από τα έντομα.

Τρίφυλλη αμφίπλευρη ZETA 28

, 30 χρόνια Βelco Systems, 30 χρόνια Τεχνολογία!, Κτίσμα & Αλουμίνιο
Η Belco Systems κατασκευάζει αντικωνωπικά συστήματα μοντέρνας αισθητικής με υψηλά standars ποιότητας, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής. Η νέα τάση στην αρχιτεκτονική προτείνει κατοικίες με μεγάλα ανοίγματα που επιτρέπουν την ανεμπόδιστη είσοδο του φυσικού φωτός στο σπίτι, ενώ ταυτόχρονα δίνουν τη δυνατότητα για απεριόριστη θέα και αίσθηση ενοποίησης του εσωτερικού με τον εξωτερικό χώρο. Καθώς λοιπόν η βιομηχανία κατασκευάζει ολοένα και μεγαλύτερα κουφώματα, η Belco Systems ακολουθεί σχεδιάζοντας και παράγοντας τις σήτες που τους ταιριάζουν.

Η τρίφυλλη αμφίπλευρη ΖΕΤΑ 28 είναι η ιδανική λύση για συρόμενα επάλληλα κουφώματα μεγάλων διαστάσεων, έως 9 μέτρα πλάτος και 3,2 μέτρα ύψος, χωρίς ενδιάμεσες κολώνες αναδεικνύοντας τη minimal αισθητική. Αποτελείται από τρία αμφίπλευρα φύλλα που κινούνται ανεξάρτητα μέσα στον ίδιο οδηγό, σταματούν σε οποιοδήποτε σημείο τα αφήσουμε και κουμπώνουν εύκολα μεταξύ τους με μαγνήτες. Εύκολη στη χρήση, λειτουργεί χειροκίνητα απαιτώντας ελάχιστη δύναμη.

Το προϊόν διαθέτει πολυεστερικό πλισέ πανί 20 mm και κορδόνια άριστης ποιότητας, που παρέχουν εξαιρετική αντοχή στον αέρα και στη συχνή καθημερινή χρήση. Το ρεγουλάρισμά της είναι εξαιρετικά εύκολο αφού παρέχει την δυνατότητα όχι μόνο ομαδικής ρύθμισης των κορδονιών αλλά και ανεξάρτητης σε κάθε κορδόνι ξεχωριστά για να δουλεύει η σήτα τέλεια ακόμα και σε παράγωνα ανοίγματα. Ο κάτω οδηγός, μόλις 8 mm, επιτρέπει την εύκολη διέλευση από ΑΜΕΑ, ηλικιωμένους και παιδιά και φέρει υδρορροές για να φεύγουν εύκολα τα νερά της βροχής. Τα πλαστικά είναι φτιαγμένα από ακετάλη για την ελαχιστοποίηση των τριβών. Η αφρώδης ταινία στους οδηγούς και οι οβάλ τρύπες στα κλιπς επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση. Ο απαιτούμενος χώρος τοποθέτησης είναι μόλις 28 mm! Είναι ένα λειτουργικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή που έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί με σήμανση CE βάσει EN 13561:2014 και διατίθεται σε οποιαδήποτε χρωματική απόχρωση.

Ηλεκτροκίνητη σήτα με Ζip

, 30 χρόνια Βelco Systems, 30 χρόνια Τεχνολογία!, Κτίσμα & Αλουμίνιο
Η Belco Systems παρουσιάζει την Ηλεκτροκίνητη σήτα με Zip, ιδανική λύση για κουφώματα περιορισμένης πρόσβασης όπου η χρήση δεν μπορεί να γίνει χειροκίνητα καθώς επίσης για μπαλκόνια, βεράντες, εξωτερικά αίθρια και πέργκολες.
Η στερέωσης της σήτας με το αντιανεμικό Zip κρατά το πανί σταθερό και δεν το επιτρέπει να βγει από τους πλευρικούς οδηγούς, προσφέροντας έτσι μεγάλη αντοχή στις ανεμοπιέσεις. Ο δεύτερος, εσωτερικός οδηγός είναι ειδικά σχεδιασμένος για να συγκρατεί το Zip και φέρει ελαστικά «πτερύγια» για να απορροφά τις ανεμοπιέσεις, δίνοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη αντοχή στο πανί. Το προϊόν κατασκευάζεται με γκρι πανί Stiff Fiberglass, που παρέχει άριστη ορατότητα και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στον ήλιο και στο νερό.

Η Ηλεκτροκίνητη σήτα με Zip είναι η σωστή επιλογή για κουφώματα μεγάλων διαστάσεων.

Ο διαμέτρου 78mm άκαμπτος άξονας επιτρέπει την κατασκευή σητών με εξαιρετικά μεγάλες διαστάσεις (έως 5m πλάτος x 4m ύψος) ενώ συγχρόνως κάνει την κίνηση της σήτας πολύ πιο γρήγορη, αφού σε κάθε στροφή του μοτέρ ξετυλίγονται 25cm πανιού. Η κίνηση δίνεται με ενσύρματα ή ασύρματα επώνυμα ευρωπαϊκά μοτέρ (Somfy και Nice) με τεράστια ποικιλία σε ταχύτητες, τηλεχειριστήρια και αυτοματισμούς του «έξυπνου σπιτιού».
Είναι ένα λειτουργικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή που έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί με σήμανση CE βάσει EN 13561:2014, έχοντας επιτύχει τις υψηλότερες κλάσεις. Διατίθεται σε οποιαδήποτε χρωματική απόχρωση.

Σήτα Κάθετη 40

, 30 χρόνια Βelco Systems, 30 χρόνια Τεχνολογία!, Κτίσμα & Αλουμίνιο
Η σήτα Κάθετη 40 είναι ιδανική για όλα τα παράθυρα ενώ συχνά τοποθετείτε ακόμα και σε μπαλκονόπορτες λόγο του χαμηλού κόστους της και της ελάχιστης συντήρησης που απαιτεί. Προσαρμόζεται εύκολα σε όλους τους τύπους κουφωμάτων ενώ με την προσθήκη του ειδικού προφίλ «φτερό» μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και όταν ο γάντζος του παντζουριού δεν μας αφήνει αρκετό χώρο.

Κατασκευάζεται με StiffFiberglassπανί που παρέχει άριστη ορατότητα και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στον ήλιο και στο νερό. Το πανί τυλίγεται γύρω από άξονα περιστροφής με την βοήθεια ελατηρίου και μαζεύεται μέσασε κασετίνα πάχους 4cm.

Το ελατήριο που χρησιμοποιείται για την επαναφορά της είναι γαλβανισμένο και εξαιρετικά μεγάλης αντοχής.Για επιπρόσθετη ασφάλεια υπάρχει δυνατότητα προσθήκης φρένου επιβράδυνσης.

Πολύ εύκολη στην χρήση, κουμπώνει στο κάτω μέρος με ρυθμιζόμενα στόπερ ώστε η σήτα να εφαρμόζει σωστά ακόμα και σε παράγωνα κουφώματα, ενώ δεν έχει κάτω οδηγό.Για επιπλέον αντοχή σε δυνατό αέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντιανεμικό βουρτσάκι “MeshLock” στους οδηγούς.

Είναι ένα λειτουργικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή που έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί με σήμανση CE βάσει EN 13561:2014 και διατίθεται σε οποιαδήποτε χρωματική απόχρωση.Μέγιστες διαστάσεις σε πλάτος 2,30 μέτρακαιύψος 2,33 μέτρα.

Μονόφυλλη ZETA 28

, 30 χρόνια Βelco Systems, 30 χρόνια Τεχνολογία!, Κτίσμα & Αλουμίνιο
Το αγαπημένο προïόν των καταναλωτών είναι η μονόφυλλη ΖΕΤΑ 28 γιατί αποτελεί ιδανική λύση για όλων των ειδών τα κουφώματα και ειδικά για κουφώματα μεγάλων διαστάσεων όπου ο χώρος τοποθέτησης είναι περιορισμένος.

Εύκολη στην χρήση, λειτουργεί χειροκίνητα απαιτώντας ελάχιστη δύναμη. Σταματάει ενδιάμεσα σε οποιοδήποτε σημείο και κουμπώνει στο αντίκρισμα με κρυφό γάντζο ή μαγνήτη. Διαθέτει πολυεστερικό πλισέ πανί και κορδόνια άριστης ποιότητας , που παρέχουν εξαιρετική αντοχή στον αέρα και στη συχνή καθημερινή χρήση.

Ο κάτω οδηγός, μόλις 8 mm, επιτρέπει την εύκολη διέλευση από ΑΜΕΑ, ηλικιωμένους και παιδιά και φέρει υδρορροές για να φεύγουν εύκολα τα νερά της βροχής. Τα πλαστικά είναι φτιαγμένα από ακετάλη για την ελαχιστοποίηση των τριβών. Η αφρώδης ταινία στους οδηγούς και οι οβάλ τρύπες στα κλιπς επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση. Ο απαιτούμενος χώρος τοποθέτησης είναι μόλις 28 mm!

Είναι ένα λειτουργικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή που έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί με σήμανση CE βάσει EN 13561:2014 και διατίθεται σε οποιαδήποτε χρωματική απόχρωση. Μέγιστες διαστάσεις πλάτος 2,20 μέτρα και ύψος 3,20 μέτρα.