Η Europa αναγνωρίστηκε ως Greek Business Champion 2023 για τα οικονομικά αποτελέσματα του έτους 2021 βάσει των δημοσιοποιημένων στοιχείων του ισολογισμού της, στα Βραβεία Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας που διοργανώθηκαν από την Direction Business Network την Δευτέρα 17 Ιουλίου στο Golf Prive στη Γλυφάδα. Το βραβείο εκπροσωπώντας την εταιρεία παρέλαβε ο κος Κωστής Ντρούκας, CFO της Europa.

Οι εταιρείες που βραβεύτηκαν ήταν εξαιρετικά μεγάλες σε μέγεθος, με μεγάλη αύξηση κερδοφορίας και μεγάλη ιστορία στο ελληνικό επιχειρείν.

Η Europa διαχρονικά στόχευε να είναι μια εταιρεία οικονομικά υγιής, ως ηθική υποχρέωση απέναντι στους εργαζόμενους της, στους συνεργάτες της και απέναντι στην κοινωνία η οποία την εμπιστεύεται εδώ και σχεδόν 50 χρόνια.

Για αυτό το λόγο σταθερά επενδύει στον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού της εξοπλισμού αλλά και στην έρευνα και τεχνολογία για την ανάπτυξη νέων συστημάτων, προσδοκώντας πάντα στη βέλτιστη κάλυψη των αρχιτεκτονικών αναγκών με αδιαμφισβήτητη ποιότητα στα προϊόντα της, τις υπηρεσίες της και ευρύτερα στον τρόπο λειτουργίας της.