Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024, ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κος Θεόφιλος Παγιάτης και ο Γενικός Γραμματέας κος Χρήστος Παπαευθυμίου συναντήθηκαν με το Προεδρείο του Συλλόγου Μεταλλοτεχνουργών Ν. Λαρίσης & Περιχώρων για να συζητήσουν για την προετοιμασία του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της ΠΟΒΑΣ. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 17-19 Μαΐου 2024 στην πόλη της Λάρισας.    

Στη συνέχεια τα μέλη της ΠΟΒΑΣ, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την κατάρτιση των κατασκευαστών του κλάδου που υλοποιούνται υπό την αιγίδα της ΠΟΒΑΣ, επισκέφθηκαν το EXALCO EDUCATIONAL Institute (EEi) στη Λάρισα.

Κατά την επίσκεψή τους αντάλλαξαν απόψεις με τους καταρτιζόμενους συναδέλφους και ενημέρωσαν για την πιστοποίηση και τη διαδρομή που έχει ακολουθηθεί μέχρι σήμερα προκειμένου να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο.


Ο Πρόεδρος μιλώντας κατά την αποφοίτηση των συναδέλφων τόνισε μεταξύ άλλων ότι, «το πρόγραμμα κατάρτισης έχει ένα προσεκτικό σχεδιασμό στόχων και περιεχομένου δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς. Υπάρχει μία συνεχής ενημέρωση και μία αμφίδρομη επικοινωνία από άτυπα κανάλια ώστε να γίνεται αποτελεσματική αξιοποίηση των διαθέσιμων πληροφοριών».

 

ποβας λάρισα πανελλήνιο συνέδριο, Η ΠΟΒΑΣ στη Λάρισα για την προετοιμασία του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου, ktisma & aluminio
Συνεχάρη τους συνάδελφους για την απόφασή τους να συμμετέχουν και ευχαρίστησε προσωπικά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της EXALCO κ. Θάνο Τσιάρα, καθώς και όλα τα παρευρισκόμενα στελέχη της βιομηχανίας για την πρόσκληση και τη συνεργασία τους με την Ομοσπονδία.