Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε την ALUMIL ως την κορυφαία ελληνική εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής καινοτόμων και ενεργειακά αποδοτικών συστημάτων αλουμινίου, που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουμε είναι ότι η επιτυχία της εταιρείας οφείλεται σε μια ομάδα ταλαντούχων επαγγελματιών, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, κατακτώντας, κάθε φορά, νέες κορυφές, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Κινητήριο δύναμη για την ALUMIL αποτελούν οι άνθρωποι της εταιρείας. Αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συνεισφορά τους στην επιτυχημένη πορεία της μέχρι σήμερα, η εταιρεία καλλιεργεί τα ταλέντα τους, αναπτύσσει τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, επενδύει στη συστηματική εκπαίδευσή τους και προάγει τη συνεχή εξέλιξή τους. Και φυσικά, αναζητά διαρκώς νέους επαγγελματίες που μπορούν να κάνουν την ομάδα της ALUMIL πιο δυνατή.

Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία συμμετείχε κατά το πρώτο εξάμηνο του 2023 σε μια σειρά από Ημέρες
Καριέρας και άλλες εκδηλώσεις, με στόχο να συστήσει την κουλτούρα και τις αξίες της σε νέους
υποψηφίους, συζητώντας μαζί τους για τις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρει και τις δυνατότητες που
παρέχει για να χτίσουν μια λαμπρή σταδιοδρομία.

Σε αυτές τις εκδηλώσεις, η ALUMIL είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το «πρόσωπό» της ως εργοδότη καθώς και μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν την εταιρεία να ξεχωρίζει.

, Ημέρες Καριέρας ALUMIL:  Προάγοντας μια κουλτούρα  καινοτομίας και συνεχούς εξέλιξης, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Κουλτούρα καινοτομίας και συνεχούς βελτίωσης
Η καινοτομία είναι η «καρδιά» της ALUMIL, καθώς για να φτάσει κανείς και να παραμείνει στην κορυφή, χρειάζεται να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και να διευρύνει τα όρια του κλάδου του. Στην ALUMIL, καλλιεργείται μια κουλτούρα που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα, την καινοτόμο σκέψη, την πρωτοβουλία και τη διάθεση για συνεχή βελτίωση. Η εταιρεία θέλει οι άνθρωποί της να βρίσκονται στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων και να έχουν όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να αναπτύσσονται και να συμβάλλουν στη δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών που επαναπροσδιορίζουν τα δεδομένα του κλάδου των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου.

Αφοσίωση στην ανάπτυξη των ανθρώπων
Η συστηματική επένδυση στην ανάπτυξη και εξέλιξη των ανθρώπων της ALUMIL παίζει καθοριστικό ρόλο τόσο στην επαγγελματική επιτυχία τους όσο και στην ευρύτερη επιτυχία της εταιρείας. Στην ALUMIL, προσφέρονται ολοκληρωμένα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και ανάπτυξης, καθώς και η καθοδήγηση που χρειάζονται οι εργαζόμενοι της εταιρείας για να χτίσουν μια επιτυχημένη καριέρα και να κατακτήσουν νέες κορυφές.

Ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης
Η ALUMIL προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων, προσελκύοντας επαγγελματίες από πολλούς διαφορετικούς τομείς και δίνοντας την ευκαιρία στους ανθρώπους της να εμβαθύνουν και να εξειδικευτούν σε αντικείμενα και πεδία που τους ενδιαφέρουν, καθώς και να αναλάβουν νέους ρόλους. Για κάθε εργαζόμενο, η καριέρα στην ALUMIL είναι ένα ταξίδι, κατά τη διάρκεια του οποίου η εταιρεία είναι πάντα δίπλα του, υποστηρίζοντας τις φιλοδοξίες του και παρέχοντάς του τους απαραίτητους πόρους για να πετύχει τους στόχους του.

Βιωσιμότητα και κοινωνική υπευθυνότητα
Για την ALUMIL, η αειφορία και η κοινωνική ευημερία βρίσκονται στην καρδιά της επιχειρηματικής της στρατηγικής. Η εταιρεία επενδύει συστηματικά σε πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών, δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους της να πρωτοστατούν σε ενέργειες που κάνουν τη διαφορά και βάζουν τα θεμέλια για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τις μελλοντικές γενιές.

Όσοι επιλέγουν να ενταχθούν στο δυναμικό της ALUMIL, επιλέγουν να γίνουν μέλη μιας παγκόσμιας οικογένειας που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να φτάσουν επαγγελματικά στη δική τους «Ιθάκη», μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο γνώσεις και προκλήσεις.

, Ημέρες Καριέρας ALUMIL:  Προάγοντας μια κουλτούρα  καινοτομίας και συνεχούς εξέλιξης, Κτίσμα & Αλουμίνιο