ΟΙ Ναυαρχίδες της ALUMINCO Ντύνουν Υπερπολυτελείς Βίλες στο Βέλγιο

Οι εποχές έχουν αλλάξει άρδην. Τα συστήματα αλουμινίου έχουν πάψει εδώ και καιρό να αποτελούν αποκλειστικά στοιχεία λειτουργικότητας, αφού πλέον προσφέρουν πεδίο για δημιουργικότητα υψηλής αισθητικής αλλά και εργονομίας.

Η ALUMINCO με σύμμαχο τα κορυφαία συστήματα της – προϊόντα με διεθνές διαβατήριο – συνεχίζει να διευρύνει χρόνο με το χρόνο το διεθνές της αποτύπωμα, ενώ παράλληλα ενισχύει τη θέση της σε εξαιρετικά απαιτητικές premium αγορές, επιτυγχάνοντας τα τελευταία χρόνια εντυπωσιακή αύξηση των εξαγωγών της.

Πρόσφατα η επιτυχή ολοκλήρωση μιας σειράς υπερπολυτελών κατοικιών με συστήματα της, στη καρδιά του Knokke της Δυτικής Φλάνδρας, το πιο βορειοανατολικό παραθαλάσσιο θέρετρο στις βελγικές ακτές αποδεικνύει περίτρανα την παγκόσμια απήχηση του brand της αλλά και την τεχνογνωσία να διεκδικεί έργα κορυφαίας αισθητικής αξίας.

Για να επιτευχθεί αυτό, το εισιτήριο είναι ένα και μοναδικό. Τεχνολογικά προηγμένα συστήματα με επιβλητικές επιδόσεις, με μια λέξη: εμφατικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πολυτελείς κατοικίες ντύθηκαν εξ ολοκλήρου με τα δύο κορυφαία συστήματα της εταιρείας το ανοιγόμενο-ανακλινόμενο W4750 και το νέο ανασυρόμενο SL2700, συστήματα με κοινό παρανομαστή τις εκρηκτικές επιδόσεις και την μπρουτάλ εμφάνιση τους. Δύο συστήματα που ενδιαφέρονται υπερβολικά για το ευ ζην των χρηστών δημιουργώντας ένα comfort zone αποστομωτικά αποτελεσματικό.

Ο σχεδιασμός των κατοικιών καθορίστηκε από το επαγγελματικό υπόβαθρο των ιδιοκτητών της, αντλώντας έμπνευση τόσο από τους ιστορικούς πύργους και τα παραδοσιακά σπίτια, όσο και από τα σύγχρονα κτίσματα της ευρύτερης περιοχής του Knokke.

Το εξωτερικό κέλυφος, που θυμίζει φρούριο ή ναό, καθηλώνει αρχικά το χρήστη αλλάζοντας την αντίληψη ως προς το ξένο και το οικείο. Οι χώροι ξαφνιάζουν με την αίσθηση της διαφάνειας που προσδίδει η συνεχής οπτική επαφή με τον περιμετρικό κήπο, το εξωτερικό καθιστικό και την πισίνα.

Λίγα λόγια για τα συστήματα
SL2700
Νέο ανασυρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα με στενά πλάτη προσόψεων για ανοίγματα μεγάλου μεγέθους. Το νέο ανασυρόμενο σύστημα SL2700 απευθύνεται σε όσους αναζητούν ανώτερα επίπεδα αισθητικής, λειτουργικότητας, ασφάλειας και ενεργειακής απόδοσης.

W4750
Ανοιγόμενο-Ανακλινόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα για υψηλές απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης. Το W4750 συνδυάζει τα αποδεδειγμένα οφέλη της σειράς W450 με τις υψηλότερες απαιτήσεις θερμομόνωσης. Οι εντυπωσιακές του επιδόσεις, το καθιστούν ιδανικό για ιδιωτικές κατοικίες και κτίρια υψηλών ενεργειακών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

By |2020-11-23T13:12:25+03:002 Σεπτεμβρίου, 2020|ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ|0 Σχόλια

Κοινοποιήστε το άρθρο!

Αφήστε ένα σχόλιο

one × two =

Go to Top