Η EUROPA επέστρεψε δυναμικά στα ROAD SHOWS, τα οποία αποτελούν παράδοση για την εταιρεία. Ο κύκλος των επισκέψεων στην περιφέρεια ξεκίνησε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, στο ξενοδοχείο PORTO RIO HOTEL στην Πάτρα, με τεράστια απήχηση και έντονο ενδιαφέρον από τους 130 συμμετέχοντες, τόσο κατασκευαστές αλουμινίου όσο και μηχανικούς, από την Αχαΐα και την ευρύτερη περιοχή.

Τα ROAD SHOWS έχουν ως στόχο την άμεση επαφή των κατασκευαστών με την εταιρεία, ώστε να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα της, να ενημερωθούν για όλη την γκάμα των κατασκευών, τα νέα projects, καθώς και τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης που προσφέρει η EUROPA, στους συνεργάτες της.

Η εκδήλωση άνοιξε με το χαιρετισμό της Αντιπρόεδρου και CEO της Europa Κας Ανούς Κ. Τζιρακιάν, όπου έκανε μια σύντομη αναδρομή της ιστορίας της εταιρείας, με αφορμή την επέτειο 50 χρόνων από την ίδρυσή της αλλά και της πρωτοπορίας της σε κάθε επίπεδο επιχειρηματικής και κλαδικής δραστηριότητας. Τόνισε τη σημαντική θέση που κατείχε η Πάτρα από το 1995 στην πορεία της εταιρείας και επεσήμανε την εκτίμηση της ότι το ίδιο θα συνεχίσει και στο μέλλον.

Στη συνέχεια ο Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδας, Κύριος Ανέστης Τάρλας ανέλυσε όλο το εμπορικό πλάνο και τους στόχους που έχει θέσει η εταιρεία για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, αλλά και τις νέες δυνατότητες που δίνονται πλέον από την αναδιάρθρωση του Εμπορικού καταστήματος της Πάτρας αναφορικά με την άμεση εξυπηρέτηση και επάρκεια όλων των συστημάτων Europa.

 

Στη συνέχεια, ο Διευθυντής του Κατασκευαστικού Τομέα Κύριος Σπύρος Τσούτης και ο Διευθυντής της Accessories Κύριος Χαράλαμπος Γαλανακόπουλος παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία τις δυνατότητες και τις λύσεις που μπορεί να προσφέρει η εταιρεία σε όλα τα επίπεδα στους συνεργάτες της. Το ενδιαφέρον κέντρισαν τα νέα συστήματα EOS και ESS της εταιρείας, το βραβευμένο με Red Dot Award 2022 Europa Minimal Frame και το μοναδικό για τον κλάδο σύστημα EUROPA ELEMENT.

Παράλληλα, το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης με επικεφαλής τον κο Νίκο Χρυσόπουλο, το Τμήμα Έργων της Europa με επικεφαλής την κα Σοφία Ευαγγελοπούλου αλλά και ο κος Μιχάλης Σινίκογλου ως Marketing Manager, παρουσίασαν τις δράσεις της εταιρείας για την χρονιά 2023-2024. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο νέο πρόγραμμα τεχνικών εκπαιδεύσεων που έχει αναπτύξει η Europa μέσω του προγράμματος EUROPA THE LAB με τίτλο “TECHNICAL EXPERIENCE SEMINARS”, μια στρατηγική κίνηση που έχει σαν στόχο την πραγματική ενίσχυση των κατασκευαστών σε όλα τα επίπεδα, που άπτεται άμεσα και σε λεπτομέρεια στην κατασκευή, συναρμογή και τοποθέτηση των συστημάτων EUROPA.

Με αυτές τις δράσεις η EUROPA επιδιώκει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των κατασκευαστών, έχοντας ως όπλο της την ποιότητα των προϊόντων που παράγει. Η πελατοκεντρική πολιτική της, είναι αυτή που την έχει εδραιώσει στην κορυφή του κλάδου, εδώ και 50 χρόνια και αυτό θα συνεχίσει να πράττει και για τα επόμενα.