Η ALUMINCO, από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, παραμένει πιστή στο “όραμά” της να στηρίζει έμπρακτα τον κλάδο του αλουμινίου μέσω ενός διευρυμένου Πλάνου Χορηγιών, τόσο σε επίπεδο ομοσπονδιών και ενώσεων, όσο και μεμονωμένων σωματείων και οργανισμών.

Στην Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΕΝΚΑΣ, η ALUMINCO θα δώσει το παρόν με τις θυγατρικές εταιρείες MetalSkin και InScreen. Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στον χώρο εκδηλώσεων «Χρυσό Ελάφι» και συγκεκριμένα στην αίθουσα δεξιώσεων “Cristines”, στο 20ό χλμ Λεωφ. Πάρνηθας.

Η εταιρεία MetalSkin δραστηριοποιείται σε ειδικές κατασκευές προσόψεων νέων και υφιστάμενων κτιρίων με τις σειρές προϊόντων ΧPAND, PERFORATED, WAVE και HEXCEL, ικανοποιώντας ποικίλες κατασκευαστικές ανάγκες αλλά και οποιοδήποτε αρχιτεκτονική μελέτη, εσωτερικής και εξωτερικής επένδυσης. Παράλληλα, η εταιρεία MetalSkin αναλαμβάνει κάθε τυποποιημένη ή ειδικών διαστάσεων κατασκευή προς τοποθέτηση των προϊόντων κάγκελου, αυλόπορτας και περίφραξης της Aluminco.

Η εταιρεία InScreen δραστηριοποιείται στη παραγωγή και διάθεση αναβαθμισμένων συστημάτων σίτας, μοναδικής λειτουργικότητας και αισθητικής, που συμμορφώνονται με τα πιο αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα και ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές κατασκευές. Τα συστήματα InScreen παράγονται από τελευταίας τεχνολογίας γραμμές παραγωγής και με τις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές και διαδικασίες παραγωγής, όπου σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία και εμπειρία των ανθρώπων της εξασφαλίζει άρτια συνεργασία και αποτελέσματα.

Για την οικογένεια της ALUMINCO έχει μεγάλη σημασία η έμπρακτη στήριξη στους κατασκευαστές κουφωμάτων αλουμινίου. Έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία, όμως, και η ενίσχυση της Ένωσης Πειραιά και των μελών της που αποτελούν, όπως το σύνολο των τοπικών ενώσεων στην Ελλάδα, την αιχμή του δόρατος στον κλάδο του αλουμινίου.