Η ΒΙΟΜΑΛ Α.Ε., κορυφαία ελληνική εταιρεία παραγωγής αλουμινίου σε ρολά, σήτες, συστήματα σκίασης και θυγατρική της Elval Halcor, ολοκλήρωσε με επιτυχία τη συμμετοχή της στην έκθεση R+T 2024, που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Messe Stuttgart, από 19-23 Φεβρουαρίου 2024.

 

Η VIOMAL, μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης συμμετοχής σε διεθνείς εκθέσεις σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, δήλωσε δυναμική παρουσία στην R+T 2024, με μια ομάδα 12 στελεχών που συμμετείχαν. Η Εταιρεία, στο εντυπωσιακό και φιλόξενο περίπτερο της, παρουσίασε καινοτόμα συστήματα σκίασης για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές σε ένα ευρύ κοινό επαγγελματιών και δημιούργησε μια εμπειρία για το μέλλον των ρολών αλουμινίου και των συστημάτων σκίασης.

Η VIOMAL επενδύει συνεχώς και παραμένει επικεντρωμένη στο σχεδιασμό και την παραγωγή συστημάτων σκίασης που είναι πάντα πιστοποιημένα και, σε πολλές περιπτώσεις, κατοχυρωμένα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, επιτυγχάνοντας να προσφέρουν διαφοροποίηση και ουσιαστική καινοτομία στον τελικό χρήστη.

Η επίσημη παρουσίαση του διάτρητου VL Poly Shutter H32 Space και του μικροδιάτρητου VL Poly Shutter H32 DOT, του συστήματος γκαραζόπορτας VL Poly Shutter H77 καθώς και του VL ZIP Tech, του συστήματος κάθετης σκίασης με ZIP, στέφθηκε με επιτυχία.

 

Το R+T ήταν πάντα η πιο σημαντική πλατφόρμα για όλους τους παραγωγούς στην ευρωπαϊκή αγορά σκίασης αλουμινίου και το παραδοσιακό σημείο συνάντησης με υπάρχοντες και δυνητικούς συνεργάτες.