Η EXALCO συμμετέχει ως χορηγός στην 1η ημερίδα 𝗕𝗨𝗜𝗟𝗗𝗜𝗡𝗚 𝗦𝗛𝗢𝗪 με θέμα: «Ποιοτικά Έργα, Τεχνικές Εταιρείες & Σύγχρονο Εργοτάξιο» που διοργανώνει η εταιρεία ΚΤΙΡΙΟ Εκδόσεις, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21/2/2023 στις 6:00 μ.μ. στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή στην Αθήνα.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, διαμορφωτές του σύγχρονου κτιριακού περιβάλλοντος, βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη για να μας παρουσιάσουν τα σύγχρονα ποιοτικά έργα τους, καθορίζοντας την νέα εποχή στις κατασκευές στην χώρα μας.
Η εκδήλωση στοχεύει να διαδώσει την σημασία των επενδύσεων σε ποιοτικά κτίρια και να αναδείξει το ρόλο των τεχνικών εταιρειών που κατασκευάζουν έργα τα οποία συμβάλλουν στην ποιοτική αναβάθμιση του δομημένου περιβάλλοντος της χώρας.

Την εκδήλωση θα προλογίσουν ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης, ο Φώτης Γιόφτσιος, Vice President & CEO της εταιρείας development TEN BRINKE Hellas όπως και ο Πρόεδρος της εταιρείας Blend Development & Consulting SA Δημήτρης Καλλιτσάντσης που θα αναφερθεί στην εξέλιξη του κλάδου των τεχνικών εταιρειών από την δεκαετία του ’80 έως σήμερα.

Θα γίνει παρουσίαση έργων πολύ σημαντικών τεχνικών εταιρειών και θα ακολουθήσει ένα ενδιαφέρον σαλόνι συζήτησης, μεταξύ επώνυμων επαγγελματιών του χώρου, οι οποίοι θα απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικές με τα ποιοτικά κτίρια, τις τεχνικές εταιρείες και τα σύγχρονα εργοτάξια.