Η ALUMIL γίνεται η πρώτη εταιρεία παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα με πιστοποίηση Premium Coater & Sea Proof Plus από την GSB  International 

Η ALUMIL, ως μια εταιρεία με ηγετικό ρόλο στον τομέα της διέλασης και των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, επιχειρεί διαρκώς να ανεβάζει τον πήχη της ποιότητας των προϊόντων της και να εξελίσσει τόσο τις δυνατότητές της όσο και τις προοπτικές του ίδιου του κλάδου. Οι διεθνείς πιστοποιήσεις που εξασφαλίζει για τα προϊόντα και τις παραγωγικές διαδικασίες το αποδεικνύουν άλλωστε και με το παραπάνω.

, GSB INTERNATIONAL: H ALUMIL λαμβάνει την ανώτατη πιστοποίηση για τα βαφεία της, ktisma & aluminio

Πρόσφατα, στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης και διασφάλισης κορυφαίας ποιότητας, η εταιρεία πιστοποιήθηκε με το σήμα «Premium Aluminium Coater» από τον παγκόσμια αναγνωρισμένο οργανισμό Πιστοποιήσεων βαφής αλουμινίου GSB International. Συγκεκριμένα, ύστερα από ιδιαίτερα λεπτομερείς και απαιτητικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν από τους ανθρώπους της GSB, διαπιστώθηκε η πληρότητα του απαιτούμενου εργαστηριακού εξοπλισμού που απαιτείται για την συγκεκριμένη πιστοποίηση, οι αυστηρότατοι έλεγχοι της παραγωγής που διεξάγει η εταιρεία σε όλα τα στάδια των επιφανειακών επεξεργασιών, καθώς και οι πιστοποιημένες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται. Επιπρόσθετα, η εταιρεία έλαβε και το σήμα «Sea Proof Plus» για την υψηλότερη δυνατή αντιδιαβρωτική προστασία των προφίλ αλουμινίου με την μέθοδο της προανοδίωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προανοδίωση είναι μια διαδικασία επιφανειακής επεξεργασίας, η οποία συνδυάζει εξαιρετικά τα πλεονεκτήματα της ανοδίωσης με αυτά της ηλεκτροστατικής βαφής. Η επεξεργασία αυτή προσφέρει μοναδική προστασία καθώς κυριολεκτικά θωρακίζει την επιφάνεια του προφίλ αλουμινίου έναντι της νηματοειδούς διάβρωσης που μπορεί να εμφανιστεί σε παραθαλάσσιες ζώνες ή περιοχές επιβαρυμένες με αέριους ρύπους και υψηλή υγρασία.   Με την πρόσφατη ανώτατη πιστοποίηση από την GSB International  ολοκληρώνεται ένας κύκλος πιστοποιήσεων από το εν λόγω οργανισμό, καθώς η ALUMIL ήταν η πρώτη εταιρεία διέλασης και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα με πιστοποίηση ποιότητας βαφής της GSB από το 2003.

, GSB INTERNATIONAL: H ALUMIL λαμβάνει την ανώτατη πιστοποίηση για τα βαφεία της, ktisma & aluminio

Η επικύρωση των προηγμένων βαφείων της ALUMIL με την κλάση «Premium» από την GSB έρχεται ως επιστέγασμα των αδιάκοπων προσπαθειών της εταιρείας για παραγωγή ανθεκτικών προϊόντων που αντιστέκονται στη φθορά του χρόνου και δίνουν αξία στην επένδυση των πελατών της. Άλλωστε το μότο της ALUMIL είναι «Επιδιώκουμε την τελειότητα κάθε μέρα» και πιστοποιήσεις όπως αυτή υπογραμμίζουν με τον καλύτερο τρόπο την κουλτούρα της εταιρείας.