Η Exalco συμμετείχε στην υπαίθρια έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της τη Λάρισα και είχε ως θέμα το πρόγραμμα «Εξοικονομώ- Αυτονομώ». Η έκθεση συνδιοργανώθηκε από το Επιμελη- τήριο Λάρισας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας υπό την Αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας. Η ανοιχτή έκθεση πραγματοποιήθηκε 21-25 Οκτωβρίου στην κεντρική πλατεία της πόλης τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και χαρακτηρίστηκε ως η πρώτη Covid Free έκθεση που έγινε στην Ελλάδα!

Με ένα άκρως εντυπωσιακό περίπτερο που θύμιζε κατοικία, η εταιρία παρουσίασε στο κοινό τα τελευταία της συστήματα που ανταποκρίνονται στο επιδοτούμενο πρόγραμμα και είναι ιδανικά και για αντικατάσταση κουφωμάτων.

Θερμομονωτικά συστήματα όπως το ανοιγόμενο σύστημα Albio 129C Advanced, το συρόμενο Albio 256 Thea, το σύστημα εισόδου Hotelia Door, η βιοκλιμα- τική πέργκολα με κινητές περσίδες Exalco Pergola και το σύστημα φωτοβολταικών Exalco Sunergy Roof για δώματα και στέγες ήταν τα προϊόντα που έκλεψαν την παράσταση.

Στο κοινό μοιράστηκε έντυπο με πληροφορίες για το πρόγραμμα και για τα συστήματα Exalco Economy. Να σημειωθεί ότι είναι τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν παρουσία της Γενικής Γραμματέως Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αλεξάνδρας Σδούκου.