Παρουσία περισσοτέρων από 170 ατόμων, των κυριότερων εκπροσώπων του κλάδου της τυπογραφίας, των εκτυπώσεων και των γραφικών τεχνών, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στο Gazarte η παρθενική τελετή απονομής των Printing Awards.

Μάλιστα, όσοι παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να εξετάσουν από κοντά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τα έργα που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό και να γιορτάσουν τη βράβευση μαζί με τους δημιουργούς τους.

Πίσω από κάθε επιτυχημένο project, κρύβεται μία ομάδα συνεργατικών ανθρώπων και -τουλάχιστον- μία ιδέα. Αυτά ακριβώς συνέβη και με την εταιρεία Pressious Arvanitidis που απέσπασε το GOLD βραβείο για το δειγματολόγιο XPAND. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Παύλος Βατικιώτης, Creative Designer της εταιρείας ALUMINCO, και δημιουργός του εικαστικούτου βραβευμένου δειγματολογίου.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε στο εστιατόριο του gazARTE, με την υπέροχη θέα στην Ακρόπολη και τη νυχτερινή Αθήνα, με networking και ποτά. Μεγάλοι πρωταγωνιστές στον χώρο ήταν οι ίδιες οι βραβευμένες συσκευασίες που «εκτέθηκαν», τις οποίες οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δουν και να «περιεργαστούν» από κοντά.