Ο νέος τρόπος ζωής και το υψηλό ενεργειακό κόστος ψύξης και θέρμανσης επιβάλλουν πλέον τη χρήση ενεργειακών συστημάτων αλουμινίου με υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρμο και υψηλή αισθητική.

Η ALUMIL, με ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον, παραμένει πρωτοπόρος στον σχεδιασμό λύσεων για την εξοικονόμηση ενέργειας, επενδύοντας στην ανάπτυξη νέων και εξελιγμένων προϊόντων τα οποία βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Τα ενεργειακά κουφώματα της ALUMIL κατατάσσονται στις υψηλότερες κατηγορίες απόδοσης βάσει Ευρωπαϊκών και Διεθνών προδιαγραφών. Τα συστήματα που παρουσιάζονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε κλιματική ζώνη της Ελλάδας, καθώς υπερκαλύπτουν τα όρια θερμομόνωσης που θέτει ο Κ.ΕΝ.Α.Κ. (Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων).

SMARTIA S67 PHOS

, ALUMIL – Ενεργειακά συστήματα για αντικατάσταση κουφωμάτων, Κτίσμα & Αλουμίνιο
To SMARTIA S67 PHOS είναι η ιδανική επιλογή για μοντέρνα minimal παράθυρα και μπαλκονόπορτες υψηλής αισθητικής, που επιτρέπουν τη μέγιστη είσοδο φυσικού φωτισμού στο χώρο σας χάρη στα λεπτά προφίλ αλουμινίου.
Προσφέρει εξαιρετική θερμομόνωση και εγγυάται θερμική άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα σημαντική εξοικονόμηση χρημάταων για τη θέρμανση και τη ψύξη της κατοικίας σας.
Uw=1,38W/m2K

SMARTIA S67

, ALUMIL – Ενεργειακά συστήματα για αντικατάσταση κουφωμάτων, Κτίσμα & Αλουμίνιο
To SMARTIA S67 είναι το νέο σύστημα της ALUMIL για παράθυρα και μπαλκονόπορτες με πολύ υψηλές επιδόσεις θερμομόνωσης και εξαιρετικό design. Αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για στιβαρά κουφώματα με μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλή ασφάλεια. Προσφέρει μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.
Uw=1,45W/m2K

SMARTIA Μ9660

, ALUMIL – Ενεργειακά συστήματα για αντικατάσταση κουφωμάτων, Κτίσμα & Αλουμίνιο
To σύστημα SMARTIA Μ9660 αποτελεί ένα σύστημα για παράθυρα, μπαλκονόπορτες και πόρτες εισόδου με υψηλή θεμρομόνωση και μοντέρνο design. Μπορεί να καλύψει κάθε αισθητική απαίτηση και χαρακτηρίζεται για την πληθώρα των λύσεων που προσφέρει. Επιτρέπι τη δημιουργία κουφωμάτων υψηλών προδιαγραφών.
Uw=1,56W/m2K

SMARTIA Μ20650

, ALUMIL – Ενεργειακά συστήματα για αντικατάσταση κουφωμάτων, Κτίσμα & Αλουμίνιο
To σύστημα SMARTIA Μ20650 είναι ένα ανοιγόμενο σύστημα για παράθυρα και μπαλκονόπορτες, το οποίο προσφέρει οικονομικές κατασκευές με minimal αισθητική χάρη στον ειδικό σχεδιασμό κρυφού φύλλου που διαθέτει. Διακρίνεται για την άριστη αναλογία ποιότητας – τιμής που προσφέρει.
Uw=1,66W/m2K