Με την λήξη των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της πανδημίας, η Europa άνοιξε τις πύλες της στους κατασκευαστές αλουμινίου της, προγραμματίζοντας και πραγματοποιώντας σειρά “OPEN DAYS” στους χώρους της, αλλά και σεμινάριο για τα νέα συστήματα στο ιδιόκτητο υποκατάστημά της στον Άλιμο.

Η πρώτη επίσκεψη ξεκίνησε την Πέμπτη 2 Ιουνίου και η τελευταία έλαβε χώρα την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022. Άλλες δύο προγραμματισμένες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 30 Ιουνίου και 7 Ιουλίου. Το εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Εμπορικό Κατάστημα της Europa στον Άλιμο πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιουνίου και το παρόν έδωσαν περισσότεροι από 20 κατασκευαστές.

, Η EUROPA ανοίγει τις πύλες της στους κατασκευαστές αλουμινίου για ακόμη μια χρονιά, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Πιο συγκεκριμένα μέσα σε διάστημα περίπου ενός μήνα, επισκέφθηκαν την Europa περισσότεροι από εκατό κατασκευαστές αλουμινίου, όπου ξεναγήθηκαν στους χώρους και τις παραγωγικές εγκαταστάσεις της Europa σε ώρες που το εργοστάσιο βρισκόταν σε λειτουργία. Σκοπός ήταν να δουν από κοντά την παραγωγική διαδικασία, να κατανοήσουν στην πράξη τους παράγοντες που οδηγούν την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων της Europa, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να δουν τις νέες επενδύσεις της εταιρείας από κοντά.

Οι κατασκευαστές επισκέφθηκαν την Γραμμή Διέλασης, την Γραμμή Κατεργασιών, το Βαφείο της Europa και την Αποθήκη του Εσωτερικού με την ρομποτική αποθήκη. Παράλληλα το Τμήμα Διασφάλισης Ελέγχου Ποιότητας τους έκανε μια συνοπτική παρουσίαση των διαδικασιών ποιότητας της εταιρείας, με παραδείγματα και τον πιστοποιημένο εξοπλισμό που απαιτείται για να γίνονται οι μετρήσεις σωστά.

Τέλος ακολούθησε σεμινάριο από τον R&D Manager κο Παντελή Σφήκα για τα νέα συστήματα και την Marketing Manager της Europa κα Μαρία Μιχαλοπούλου, για τις δράσεις Marketing και τις καμπάνιες που έχει αναλάβει αυτό το διάστημα η Europa σε όλα τα μέσα, Online & off line.

, Η EUROPA ανοίγει τις πύλες της στους κατασκευαστές αλουμινίου για ακόμη μια χρονιά, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Επισημαίνεται ότι η Europa έχει λανσάρει τον τελευταίο καιρό πληθώρα νέων συστημάτων όπως το σύστημα σκίασης (παντζουριού) EWS 40, το νέο σύστημα GLASS RAILINGS EGR8400, το EOS 60 ID Hybrid που φέρνει στο προσκήνιο την βιομηχανική (ρετρό) αισθητική, και τέλος το νέο σύστημα σκίασης, και διακόσμησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου EUROPA ELEMENT.