Η ανανεωμένη πλατφόρμα B2B ALUMINCO αλλάζει τα δεδομένα της αγοράς αλουμινίου στην Ελλάδα, προσφέρει ευελιξία, αμεσότητα και πλήρη έλεγχο, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες και απεριόριστες δυνατότητες που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Με στόχο να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες των συνεργατών της αλλά συγχρόνως να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των πιο digital χρηστών, η ALUMINCO επένδυσε στην περαιτέρω ανάπτυξη της B2B πλατφόρμας. Η μετεξέλιξη σε μια σύγχρονη διαδικτυακή πλατφόρμα πολλαπλών λειτουργιών ήταν εξ αρχής το ζητούμενο, το οποίο και επετεύχθη πλήρως με την προσθήκη νέων καινοτόμων και ειδικά προσαρμοσμένων υπηρεσιών, απόλυτα συμβατών με smartphones, tablets και ηλεκτρονικούς υπολογιστές,

Τώρα πια όλοι οι συνεργάτες της ALUMINCO θα μπορούν να την αποκτήσουν σε όποιο δίκτυο της ALUMINCO κι αν ανήκουν, ώστε να απολαμβάνουν μοναδικές υπηρεσίες για online παραγγελίες εύκολα και γρήγορα, προσφοροδοσίες σε πραγματικό χρόνο και την δυνατότητα διαμόρφωσης κουφωμάτων 24/7, με απόλυτη ασφάλεια και εξαιρετικές ταχύτητες.

Σήμερα περισσότερες από τις μισές παραγγελίες που δέχεται η ALUMINCO εισέρχονται ηλεκτρονικά. Στόχος της εταιρείας είναι η νέα εκδοχή της πλατφόρμας να παρουσιάσει σημαντική αύξηση χρήσης σε σχέση με τη προηγούμενη έκδοση, ενώ οι νέες υπηρεσίες της προσφοροδοσίας μεταξύ εμπόρου και κατασκευαστή αλουμινίου και της διαμόρφωσης κουφωμάτων, να αποτελέσουν εργαλεία αιχμής για το σύνολο των συνεργατών.

Η ανανεωμένη ψηφιακή πλατφόρμα δοκιμάστηκε πιλοτικά σε συνεργάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζοντας αυξημένο ενδιαφέρον και προσθήκη αξίας για τους εμπλεκόμενους. Η νέα πύλη είναι ήδη ανοικτή για τους ενεργούς συνεργάτες της εταιρείας και διαθέσιμη σε όλες τις φορητές συσκευές.