Αναλαμβάνοντας την Αργυρή Χορηγία (Silver Sponsorship), η Europa στηρίζει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, ενισχύοντας το ZAMBIDIS FITNESS CLUB. Ένα κέντρο εκγύμνασης και προώθησης της άθλησης και του αθλητικού ιδεώδους 2,500τμ2 στο ΟΑΚΑ. Ένας εντυπωσιακός χώρος τριών επιπέδων που φέρνει στην Ελλάδα τη νέα γενιά των premium fitness clubs με την υπογραφή του παγκόσμιου πρωταθλητή Kick boxing Μιχάλη Ζαμπίδη.

, H EUROPA βάζει την σφραγίδα της στο ZAMBIDIS FITNESS CLUB, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Η Europa στα πλαίσια αυτής της δράσης, χορήγησε τα υλικά για τα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου που επιλέχθηκαν στο αθλητικό κέντρο. Πιο συγκεκριμένα επιλέχθηκαν τα συστήματα EUROPA 850 και EOS 60 Hybrid για την κατασκευή των κουφωμάτων αλουμινίου, των εσωτερικών πορτών και των πορτών εξόδου κινδύνου. Τα αρχιτεκτονικά συστήματα τα κατασκεύασε και τα τοποθέτησε η εταιρεία Αφοί Μπαρόλα ΙΚΕ.

, H EUROPA βάζει την σφραγίδα της στο ZAMBIDIS FITNESS CLUB, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Αντίστοιχα στην κεντρική είσοδο εγκαταστάθηκε πόρτα εισόδου νέου τύπου (pivot) που προσδίδει επιβλητικότητα και μοντέρνα αισθητική, σε συνεργασία με την εταιρεία Tehni.

Διαχρονικά η Europa έβλεπε τον αθλητισμό (επαγγελματικό και ερασιτεχνικό) σαν μια διαδρομή εξέλιξης των νέων και παράγοντα υγείας για τον πληθυσμό ευρύτερα. Η αποδοχή του αθλητισμού ως στοιχείου πολιτισμού και καλλιέργειας της προσωπικότητας του ανθρώπου είναι ο δεύτερος πυλώνας που οδηγεί τις επιλογές της Europa και σε αυτό το επίπεδο.

, H EUROPA βάζει την σφραγίδα της στο ZAMBIDIS FITNESS CLUB, Κτίσμα & Αλουμίνιο

H οικογένεια της Europa εύχεται καλή αρχή στο μεγάλο ξεκίνημα του Μιχάλη Ζαμπίδη στο ZAMBIDIS FITNESS CLUB και δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει τον αθλητισμό στα πλαίσια των δυνατοτήτων της.