Η EUROPA συμμετείχε ως υποστηρικτής της εκδήλωσης για τα 40 χρόνια του αρχιτεκτονικού γραφείου ISV που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7/12/2018 και ώρα 18:30 στην αίθουσα Φάρος του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η εκδήλωση κέντρισε το ενδιαφέρον περισσότερων των 600 ατόμων και κυρίως αρχιτεκτόνων και μηχανικών. Στους παρευρι- σκομένους διανεμήθηκε, μαζί με το υλικό της εκδήλωσης, έντυπο που αφορά στα αρχιτεκτονικά συστήματα της EUROPA, ενώ το λογότυπο της εταιρίας βρισκόταν στο σύνολο του επικοινωνιακού υλικού της εκδήλωσης.

Το γραφείο ISV, με σημαντική επίδραση και διακριτό ύφος στον χώρο της Αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα, τυγχάνει ευρείας αποδοχής με δημιουργικό πεδίο δράσης σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες έργων και με περισσότερα από 40 έτη παρουσίας στον χώρο. Κατά το κλείσιμο της εκδήλωσης ο κ. Μπάμπης Ιωάννου, αρχιτέκτονας και ιδρυτικό μέλος του γραφείου, στην ομιλία του με τίτλο «Η αρχιτεκτονική του Ευ ζην» παρουσίασε την ιδιαίτερα απαιτητική εργασία που κρύβεται πίσω από το τελικό αποτέλεσμα και γοήτευσε το κοινό με την περιγραφή των δυσκολιών και των επιτυχιών, όπως τις γνώρισε μέσα από την δράση του γραφείου.

Οι ομιλητές ήταν προσωπικότητες ευρείας απήχησης και αναγνώρισης στον αρχιτεκτονικό κλάδο και πιο συγκεκριμένα οι κκ. Δημήτρης Φιλιππίδης, Αρχιτέκονας – Ομότιμος καθηγητής ΕΜΠ, Ηλίας Κωνσταντόπουλος, Αρχιτέκτονας – Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών –  Πρόεδρος Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής, Τάσης Παπαϊωάννου Αρχιτέκτονας – Καθηγητής ΕΜΠ – Ιδρυτικό μέλος της Ομάδας Αρχιτεκτονικών Μελετών Δημήτρης Ησαϊάς –Τάστης Παπαϊωάννου Αριάδνη Βοζάνη, Αρχιτέκτονονας – Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΕΜΠ – Διευθύντρια  Σύνταξης του περιοδικού ek, Τηλέμαχος Ανδριανόπουλος Αρχιτέκτονας – Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ – Ιδρυτικό μέλος των Tense Architecture Network, Νικόλας Τραβασάροος, Αρχιτέκτονας – Ιδρυτικό μέλος των Divercity Architects και τέλος ο Μπάμπης Ιωάννου, Αρχιτέκτονας – Ιδρυτικό μέλος των ISV Architects.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το περιοδικό Ελληνικές Κατασκευές (ek) και το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής (ΕΙΑ).