Η ομάδα της EUROPA συμμετέχοντας ενεργά για άλλη μια φορά στα δρώμενα του κλάδου, δήλωσε το παρών στο Τουρνουά Πινγκ Πονγκ που οργάνωσε ο ΣΕΚΑ το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΚΟΖΑ SPORTS στη Νέα Ιωνία.

Μεγάλος αριθμός αθλητών όλων των ηλικιών συμμετείχαν στο τουρνουά αρκετοί εκ των οποίων διακρίθηκαν για το εξαιρετικά υψηλό αγωνιστικό επίπεδό και κατάρτισή τους.

Από την ομάδα της EUROPA διακρίθηκε ο εμπορικός της συνεργάτης κος Τάσος Δασκαλόπουλος που κατέλαβε την δεύτερη θέση, ο κατασκευαστής του EUROPA Club κος Γιώργος Φαραστέλης που κατέλαβε την τρίτη θέση, ενώ στο τουρνουά συμμετείχε και ο κος Άρις Τζιρακιάν, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της EUROPA, ο οποίος έκανε και τις απονομές των βραβείων. Το παρών στην διοργάνωση έδωσε και η κα Ανούς Τζιρακιάν, Γενική Διευθύντρια της EUROPA και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της EUROPA.

Η EUROPA στηρίζει τον ΣΕΚΑ και συνολικά όλους φορείς του κλάδου, τόσο στις δραστηριότητες κλαδικού ενδιαφέροντος, όσο και σε δράσεις ψυχαγωγίας που σαν σκοπό έχουν να φέρουν εγγύτερα τους επαγγελματίες και σε προσωπικό επίπεδο.