Κατόπιν αιτημάτων του δικτύου κατασκευαστών της, η EUROPA προχωρά σε χρονική επέκταση της μεγάλης προσφοράς χρωμάτων της στα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου μέχρι και τις 30/11/2019. Η μεγάλη ζήτηση και απήχηση της προσφοράς ώθησε την εταιρία στην ανωτέρω απόφαση στήριξης του εμπορικού της δικτύου και του δικτύου κατασκευαστών.

Η προσφορά αφορά σε τέσσερα χρώματα RAL (κλάσης 1) και ένα κατηγορίας υπερανθετικού χρώματος (Super Durable – κλάσης 2) σε τιμή λευκού.

Τα χρώματα κλάσης 1 σε προσφορά είναι τα εξής:
• RAL 7040  • RAL 7042
• RAL 1013  • RAL 5010
Το χρώμα κλάσης 2 σε προσφορά τιμής λευκού είναι το Sahara Black 501.

Επιπροσθέτως σε ειδική τιμή προσφέρονται και δύο χρώματα απομίμησης ξύλου με υπερανθετικό υπόστρωμα (κλάσης 2):
• Golden Oak M11 • Nussbaum L11

Η προσφορά αφορά και στα προϊόντα ρολού και σήτας EUROPA.

Η EUROPA εντός ενός ετήσιου μεγάλου διαφημιστικού προγράμματος σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, υλοποίησε στα πλαίσια της προσφοράς ειδικά προσαρμοσμένη διαφημιστική ραδιοφωνική καμπάνια σε Αθήνα και επαρχία, καλύπτοντας σχεδόν σε όλο το φάσμα του Ιουνίου και του Ιουλίουκαι όλους τους εξέχοντες  ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας. Η διαφημιστική καμπάνια σε σενάριο αντίστοιχο της εταιρικής, που «έτρεξε» το προηγούμενο διάστημα, πληροφορούσε το ενδιαφερόμενο κοινό αναφορικά με την προσφορά και καλούσε τους ιδιώτες να επισκεφθούν το Δίκτυο των Κατασκευαστών EUROPA προκειμένου να ενημερωθούν για περαιτέρω λεπτομέρειες και να πάρουν προσφορές.

Οι παρούσες προσφορές αφορούν συγκεκριμένη περίοδο για την οποία έχει ενημερωθεί τόσο το εμπορικό δίκτυο της EUROPA, όσο και το Δίκτυο Κατασκευαστών. Η προσφορά εντάσσεται στα πλαίσια μιας συνεχούς και στοχευμένης στρατηγικής επικοινωνίας και πωλήσεων που σαν σκοπό έχουν την ενίσχυση του Δικτύου Κατασκευαστών της EUROPA καθ’ όλη την περίοδο του έτους.