Η Europa εστιάζει την προσοχή της στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και στέκεται αρωγός στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται. Γνώμονας των δράσεων της Europa είναι η στήριξη του συστήματος υγείας της περιοχής, καθότι οι ανάγκες είναι αυξημένες και η χρηματοδότηση περιορισμένη.

Στα πλαίσια αυτά, τον Ιούνιο 2021, ολοκληρώθηκε η χορηγία αντικατάστασης όλων των κουφωμάτων αλουμινίου στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου.

Η δράση αυτή της Europa υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δήμαρχο Αλιάρτου – Θεσπιέων κο Γιώργο Ντασιώτη, σε συντονισμό με το Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αλιάρτου κο Κυριάκο Μαλτέζο για τον προσδιορισμό των αναγκών σε συστήματα αλουμινίου τουΚέντρου. Η πρωτοβουλία για την αντικατάσταση των κουφωμάτων έγινε από τον τοπικό κατασκευαστή κο Σπύρο Τσιάρα της εταιρείας ΑΛΤΕΧΝ, ο οποίος ανέλαβε και την χορηγία της κατασκευής τους.

Στην σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την περάτωση του έργου, παρευρέθηκε η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Europa κα Ανούς Τζιρακιάν καθώς και ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Φώτης Σερέτης, ο οποίος ευχαρίστησε την κα Τζιρακιάν για την συμβολή της Europa στο έργο και τόνισε τη σημασία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στο δύσκολο έργο του κράτους για τη δημόσια υγεία.

Η Διοίκηση της Europa αποδεικνύει καθημερινά την προτεραιότητα προς τους ανθρώπους της, τους εργαζομένους και τους συνεργάτες, αλλά και την κοινωνία που τη στηρίζει. Όλα τα ανωτέρω αποτελούν στρατηγικές αποφάσεις και αποτύπωση της εταιρικής κουλτούρας.
Με σύνθημά της το #EuropaCares σε ένα μεγάλο ολοκληρωμένο πλάνο ΕΚΕ, η Europa έμπρακτα δείχνει πως και στην διάρκεια της κρίσης του COVID-19, Μένουμε Ασφαλείς σημαίνει Μένουμε Europa!