Παρά τις δοκιμασίες που αντιμετωπίζει η αγορά μετά την πανδημία, η ΕΤΕΜ συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία, συνάπτοντας νέες μεγάλες συμφωνίες. Σε συνεργασία με έναν από τους γνωστότερους κατασκευαστές της ελληνικής αγοράς, ECO FRAME Τ. ΚΕΧΑΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ, η ΕΤΕΜ θα πραγματοποιήσει την ανακατασκευή και ανακαίνιση 130 πρατηρίων βενζίνης στην ελληνική επικράτεια.

Στο μεγάλο αυτό έργο, θα χρησιμοποιηθούν τα συστήματα υαλοπετασμάτων Ε85 και τα συστήματα πορτών αλουμινίου E2004 και E1000. Συνδυάζοντας λειτουργικότητα, αισθητική και εξαιρετική αντοχή στο χρόνο, τα συστήματα της ΕΤΕΜ αποτελούν την καλύτερη λύση για τις ανάγκες του έργου.

Η επιλογή της ΕΤΕΜ για το έργο αυτό φυσικά δεν είναι τυχαία. Η μακρόχρονη, επιτυχημένη πορεία στο χώρο του αλουμινίου, η υψηλή κατάρτιση και τεχνογνωσία, η εξαιρετική υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου, καθώς και η άριστη ποιότητα των συστημάτων, καθιστούν την ΕΤΕΜ την πρώτη επιλογή για την κατασκευή έργων μεγάλου βεληνεκούς, για επίτευξη ακόμα και των πιο δύσκολων στόχων.