Άλλη μια μεγάλη Διεθνή παρουσία είχε η Elvial. Αυτή την φορά στο Μόναχο όπου πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 19 Ιανουαρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Messe Münchenστηη διεθνής έκθεση BAU 2019, από τις κορυφαίες του είδους  έκθεση αρχιτεκτονικής και δομικών υλικών στον κόσμο.

Η ELVIAL έλαμψε και ξεχώρισε με τον εκθεσιακό της χώρο σωστά μελετημένο και σχεδιασμένο να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες απ΄ όλο τον κόσμο. Με το Λευκό χρώμα κυρίαρχο και επιβλητικό, δείγμα της διαύγειας , της ευθύτητας των λόγων και των έργων, η Elvial αναδείχθηκε ως μια πολύ δημοφιλής παρουσία.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών προκάλεσε η ΝΕΑ οικογένεια αρχιτεκτονικών συστημάτων ICONIC COLLECTION που μαζί με τα συστήματα Minimal και Xclusive συνιστούν πλέον την λύση στην σύγχρονη αρχιτεκτονική τάση, με την εγγύηση της κορυφαίας Ελληνικής Βιομηχανίας Αλουμινίου.

Το επιστέγασμα μιας υψηλού κύρους παρουσίας αποτέλεσε η εξασφαλισμένη ποιότητα των προϊόντων Elvial.                                                      

Επισκέπτες από όλο τον κόσμο στάθηκαν ιδιαίτερα στο σημείο αυτό και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενημερώθηκαν για Innovative Technologies που εφαρμόζονται στην Elvial. Τελευταία εφαρμογή είναι η Pre – Anodizing Elvial. Μια διαδικασία βαφής 2σε1 αφού συμπεριλαμβάνει την μέθοδο της Ηλεκτροστατικής Βαφής αλλά και της Προνοδίωσης στην ίδια παραγωγική γραμμή, εξασφαλίζοντας πλέον την ολική ποιότητα και διαχρονικότητα των προϊόντων Elvial.                                                                                                  

H ΝΕΑ εγκατάσταση που ολοκληρώθηκε είναι η πέμπτη στο κόσμο και η δεύτερη στην Ευρώπη, ενώ το ύψος της επένδυσης ξεπέρασε τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.                                                                                                                  

Η εξασφάλιση της βαφής με την μέθοδο Pre – Anodizing Elvial αποτελεί πλέον την αναγκαία επιλογή για οποιαδήποτε κατασκευή αλουμινίου ειδικά σε παραθαλάσσιες και ατμοσφαιρικά επιβαρυμένες περιοχές και αποτελεί μια από τις ποιο σημαντικές μοναδικότητες Elvial.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη διοργάνωση, με νέες καινοτομίες συστημάτων αλουμινίου και τεχνολογιών από την κορυφαία Ελληνική Βιομηχανία.