Η Eurobank και η Grant Thornton, απένειμαν για τρίτη συνεχή χρονιά τα Βραβεία Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards” και βράβευσαν συνολικά, επτά ελληνικές επιχειρήσεις για τις βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούν, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση μιας νέας προοπτικής στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή.

Στην Elvial που το 2018 είχε αριστεύσει και βραβευτεί  στην κατηγορία ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, έγινε φέτος η πολύ μεγάλη τιμή να συμμετέχει με την Διευθύνουσα Σύμβουλο της κ. Ασημίνα Τζίκα στην επιτροπή  βραβεύσεων, που αξιολόγησε όλες τις υποψηφιότητες για την ανάδειξη των νικητών.

Πρόκειται για πολύ σημαντική αναγνώριση τόσο της Εlvial και της αναπτυξιακής της πορείας , όσο και για την ίδια την κ. Ασημίνα Τζίκα και τις σπουδαίες επιχειρηματικές της επιλογές, που αντανακλώνται στις επιδόσεις και την υγιή ανάπτυξη της Elvial στην Ελλάδα και την Παγκόσμια αγορά γενικότερα.

Κατά την διάρκεια της εντυπωσιακής βραδιάς που διοργανώθηκε από την Eurobank στο Μέγαρο Μουσικής η κ. Ασημίνα Τζίκα απένειμε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ στον νικητή για το 2019 που ήταν η ElvalHalcor A.E.. Το βραβείο παρέλαβε από την κ. Τζίκα ο κ. Δημήτρης Κυριακόπουλος, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Δ.Σ., ElvalHalcor.

Οι έξι επιχειρήσεις και οι κατηγορίες στις οποίες διακρίθηκαν φέτος είναι:

• Λειτουργική / Επιχειρησιακή βελτίωση: Πλαίσιο Computers

• Ανάπτυξη προϊόντος / αγορών: JUMBO AEΕ

• Ανθρώπινο δυναμικό & Εταιρική κουλτούρα: B.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ

• Επενδύσεις: ELVALHALCOR SA

• Εταιρική & Κοινωνική Ευθύνη: ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ –Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ

• Επιχειρηματική Αριστεία: CHIPITA SA

Τέλος, φέτος, απονεμήθηκε για πρώτη φορά το βραβείο «Ψηφιακής Εξέλιξης» στον Όμιλο ΟΤΕ