Η Belco Systems παρουσιάζει την Ηλεκτροκίνητη σήτα με Zip, ιδανική λύση για κουφώματα περιορισμένης πρόσβασης όπου η χρήση δεν μπορεί να γίνει χειροκίνητα καθώς επίσης για μπαλκόνια, βεράντες, εξωτερικά αίθρια και πέργκολες.

Η στερέωση της σήτας με το αντιανεμικό Zip κρατά το πανί σταθερό και δεν του επιτρέπει να βγει από τους πλευρικούς οδηγούς, προσφέροντας έτσι μεγάλη αντοχή στις ανεμοπιέσεις.  Ο δεύτερος, εσωτερικός οδηγός είναι ειδικά σχεδιασμένος για να συγκρατεί το Zip και φέρει ελαστικά «πτερύγια» για να απορροφά τις ανεμοπιέσεις, δίνοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη αντοχή στο πανί. Το προϊόν κατασκευάζεται με γκρι πανί Stiff Fiberglass, που παρέχει άριστη ορατότητα και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στον ήλιο και στο νερό.

Ηλεκτροκίνητη σήτα με Zip: Η σωστή επιλογή για κουφώματα μεγάλων διαστάσεων.

Ο διαμέτρου 78mm άκαμπτος άξονας επιτρέπει την κατασκευή σητών με εξαιρετικά μεγάλες διαστάσεις (έως 5m πλάτος x 4m ύψος) ενώ συγχρόνως κάνει την κίνηση της σήτας πολύ πιο γρήγορη, αφού σε κάθε στροφή του μοτέρ ξετυλίγονται 25cm πανιού. Η κίνηση δίνεται με ενσύρματα ή ασύρματα επώνυμα ευρωπαϊκά μοτέρ (Somfy και Nice) με τεράστια ποικιλία σε ταχύτητες, τηλεχειριστήρια και αυτοματισμούς του «έξυπνου σπιτιού».

Είναι ένα λειτουργικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή που έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί με σήμανση CE βάση ΕΝ 13561: 2014, έχοντας επιτύχει τις υψηλότερες κλάσεις. Διατίθεται σε οποιαδήποτε χρωματική απόχρωση.