Η παρουσία της εταιρείας Arch Windows Ξανθόπουλος στην επαγγελματική έκθεση οικοδομή στο Μetropolitan Expo στην Αθήνα, ήταν ενεργή με στόχο ενημερωτικό.

Η αγάπη μας για την κατασκευή με λεπτομέρεια, και το μεράκι μας για κάτι καινούριο στον χώρο της δόμησης, μας οδήγησε σε δημιουργίες πιο περίπλοκες και εξειδικευμένες. Για αυτό κάθε χρόνο στόχος μας είναι να αναδείξουμε και κάτι καινούριο. Έτσι και φέτος σταθεροί στη φιλοσοφία που ακολουθούμε τόσα χρόνια, παρουσιάσαμε τα νέα μας προϊόντα υψηλής ποιότητας που καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η επικάλυψη EXOFoil εφαρμόζετε σε ALU & PVC προφίλ για εξωτερικούς χώρους όπως κουφώματα, παντζούρια, ρολά, σίτες, σκιάδια-δοκίδες σκίασης και περιφράξεις αλλά χρησιμοποιείται και για εφαρμογές εσωτερικής διακόσμησης δίνοντας την εντύπωση του ξύλου στο χώρο, χωρίς να απαιτεί συντήρηση. Εξελισσόμαστε διαρκώς, δημιουργώντας με λεπτομέρεια και μεράκι νέες, ολοκληρωμένες λύσεις στις απαιτήσεις σας, με πρωτοποριακά κουφώματα αλουμινίου & PVC.

Η εταιρεία κουρμπαριστων κουφωμάτων Ξανθόπουλος πάντα πρωτοποριακή προσφέρει ιδανικές λύσεις στις σύγχρονες κατασκευαστικές και αρχιτεκτονικές τάσεις καλύπτοντας όλους τους τύπους κατασκευών, προσφέροντας υψηλή λειτουργικότητα και αισθητική.