Το προφίλ της ΝΕΑΣ σειράς greenEvolution, με βάθος κατασκευής 76 εως 94 mm, συνδυάζει την ανώτερη εξοικονόμηση ενέργειας με την πρωτοποριακή τεχνολογία στεγανοποίησης στο υψηλότερο επίπεδο και είναι ιδανικό για παθητικά σπίτια. Οι απώλειες θερμότητας μειώνονται με το ειδικό βελτιστοποιημένο πλαίσιο, που διαθέτει θερμικά βελτιωμένη σφράγιση.

Στο νέο αυτό σύστημα έχει σχεδιαστεί εξολοκλήρου το νέο κεντρικό λάστιχο στην κάσα και σε συνδυασμό με τα τριπλά τζάμια πετυχαίνουμε την απόλυτη θερμική μόνωση.

Με μια νέου τύπου ενίσχυση EvoCore+, ιδιαίτερα ελαφριά, με εξαιρετική αντοχή και υψηλότερη θερμική απόδοση, επιτυγχάνεται η συμβατότητα με όλα τα συστήματα της Salamander.

Οι πλούσιες σχεδιαστικές επιλογές των συστημάτων της σειράς SALAMANDER greenEvolution, αναβαθμίζουν τον χώρο σας σε κάθε επίπεδο.

Συνδυάστε με εντυπωσιακά χρώματα ειδικής επίστρωσης με φυσικά υλικά, όπως αλουμίνιο, χαλκό, δέρμα και ξύλο, ή ενός ιδιαίτερα πρωτοποριακού υλικού με υφή σκυροδέματος και κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο PVC (Premium line σειρά Greta), για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Αποκτήστε τη ζητούμενη ασφάλεια και υψηλή αρχιτεκτονική αισθητική που σας αξίζει για τον ιδιωτικό και επαγγελματικό σας χώρο.