Για την ALUMIL, το ευρύτατο δίκτυο συνεργατών αποτελεί τον πυρήνα της εταιρικής της δραστηριότητας. Από την ίδρυση της εταιρείας πριν από τρεις και πλέον δεκαετίες, ξεκίνησε να χτίζεται μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργατικού πνεύματος με τους εμπόρους και τους κατασκευαστές του δικτύου. 30 χρόνια μετά, η ALUMIL πήρε μια ιδιαίτερα πρωτοποριακή πρωτοβουλία για τα δεδομένα του κλάδου και ανέπτυξε το σύστημα επιβράβευσης ALUMILIA!
Πριν λίγες ημέρες οι δυο τυχεροί της μεγάλης κλήρωσης, ο συνεργάτης κατασκευαστής Βασίλης Νικολέτας και ο εμπορικός συνεργάτης Δημήτρης Ηλιόπουλος, παρέλαβαν ο καθένας από ένα αυτοκίνητο Mercedes A-Class.

, ALUMILIA: Το πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης της ALUMIL, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Τι είναι το ALUMILIA;
Το ALUMILIA είναι ένα πρόγραμμα επιβράβευσης αποκλειστικά για τους συνεργάτες της ALUMIL. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα σύστημα πόντων, που συλλέγει ο κάθε συνεργάτης με βάση τις αγορές που πραγματοποιεί. Ανάλογα με τους πόντους που συγκεντρώνει, μπορεί να τους εξαργυρώσει σε δώρα της επιλογής του. Η ποικιλία των δώρων που δίνονται στους συμμετέχοντες είναι τεράστια. Από προϊόντα τεχνολογίας και gadgets, μέχρι είδη οικιακού εξοπλισμού και εργαλεία υψηλής ποιότητας, οι δυνατότητες ποικίλλουν και ο καθένας μπορεί να αξιοποιήσει τους πόντους του επιλέγοντας τα προϊόντα που καλύπτουν επαρκέστερα τις ανάγκες του. Πρόσφατα, στη λίστα των δώρων προστέθηκαν και πολύ ενδιαφέροντα «Δώρα ALUMIL» (επαγγελματική ενδυμασία, εξοπλισμός, σεμινάρια στην ALUMIL Academy κι άλλα).

Η αξία της ανταπόδοσης
Η ALUMIL, πιστή στην αξία της συνεργασίας και της παροχής κινήτρων στους επαγγελματίες που στηρίζουν έμπρακτα το έργο της και συνεχίζουν να πορεύονται μαζί της, δημιούργησε ένα πρόγραμμα επιβράβευσης που έχει ως στόχο την ανταπόδοση της εμπιστοσύνης και κατ’ επέκταση την προώθηση της εταιρικής της κουλτούρας στους συνεργάτες της. Κάθε προϊόν που αναπτύσσει η εταιρεία, από το πιο απλό έως το πιο περίπλοκο, είναι προορισμένο να φτάσει στον τελικό πελάτη. Πριν γίνει αυτό, οι συνεργάτες της ALUMIL είναι υπεύθυνοι για την ορθή ενημέρωση των πελατών και στη συνέχεια τη συναρμολόγηση και εγκατάστασή του. Είμαστε ευγνώμονες για την έως τώρα συνεργασία μας με τους εμπόρους και κατασκευαστές μας και μέσω του ALUMILIA θέλουμε να ενδυναμώσουμε αυτή τη σχέση και να δώσουμε κίνητρα, ώστε να γίνει ακόμα ισχυρότερη.

Μαζική συμμετοχή
Ο πρώτος κύκλος του προγράμματος ALUMILIA αποτέλεσε για την ALUMIL μία επιβεβαίωση της πεποίθησής της αναφορικά με την αξία της επιβράβευσης των σταθερών συνεργατών της. Οι έμποροι και κατασκευαστές του δικτύου της ALUMIL αγκάλιασαν το εγχείρημα. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου μοιράστηκαν πάνω από 2.200 δώρα συνολικής αξίας πάνω από 150.000 €, σε πάνω από 450 συνεργάτες (κατασκευαστές και εμπόρους), ενώ το σύνολο των πόντων που συγκεντρώθηκαν από όσους συμμετείχαν στο πρόγραμμα ξεπέρασε τα 50 εκατομμύρια!

Η εορταστική κατάληξη του πρώτου κύκλου
Στις 7 Ιουνίου διενεργήθηκε η μεγάλη κλήρωση για την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου του προγράμματος επιβράβευσης ALUMILIA. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσω Zoom και ανέδειξε συνολικά 7 νικητές, 2 εκ των οποίων (ένας έμπορος και ένας κατασκευαστής) κέρδισαν το μεγάλο δώρο, ένα αυτοκίνητο Mercedes A-Class Hatchback A160, ενώ οι υπόλοιποι 5 κατασκευαστές αποκόμισαν από μια δωροεπιταγή αξίας 2.000 € για αγορές από τα καταστήματα τεχνολογίας «ΠΛΑΙΣΙΟ».

, ALUMILIA: Το πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης της ALUMIL, Κτίσμα & Αλουμίνιο

ALUMILIA 2ος κύκλος
Στην ALUMIL πιστεύουμε πως η κατασκευαστική αριστεία ξεκινάει από ανθρώπους και καταλήγει σε ανθρώπους. Σε όλες τις ενδιάμεσες στάσεις αυτής της διαδρομής με τελικό προορισμό το υψηλής ποιότητας προϊόν, η πιο έμπιστη πυξίδα είναι οι καλοί συνεργάτες. Το ALUMILIA μας έδωσε την ευκαιρία να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που βάζουν την ALUMIL στην πρώτη θέση των επιλογών τους και εντάσσουν τα προηγμένα συστήματα της εταιρείας στα έργα που αναλαμβάνουν. Με την εμπειρία της επιτυχίας του πρώτου κύκλου, το ALUMILIA συνεχίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, με πλούσια και ανανεωμένα δώρα και την υπόσχεση για μια ακόμη σεζόν γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις!