Με κεντρικό μήνυμα BE OUR GUEST, η EXALCO συμμετείχε στην έκθεση ΧΕΝΙΑ, το κορυφαίο trade show της τουριστικής βιομηχανίας, που πραγματοποιήθηκε 26-28 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα Αττικής.

Στην τριήμερη διοργάνωση της ΧΕΝΙΑ, φιλοξενήσαμε στο περίπτερό μας ξενοδόχους, αρχιτέκτονες, διακοσμητές και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, με στόχο να τους εμπνεύσουμε με ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις υψηλής αισθητικής ειδικές για ξενοδοχεία, μετατρέποντας το όραμά τους σε ένα συναρπαστικό concept φιλοξενίας.

, Η EXALCO στην ΧΕΝΙΑ 2022 – Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της με τον ξενοδοχειακό κλάδο, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Σε ένα μίνιμαλ και φιλόξενο περιβάλλον, στο εντυπωσιακό περίπτερο της EXALCO, παρουσιάστηκαν τα πιο πρωτοποριακά θερμομονωτικά συστήματα της εταιρείας, ιδανικά για μεγάλα ανοίγματα και ιδιαίτερα κατασκευαστικά concept, που αποτελούν την επιτομή του σύγχρονου design τόσο για νέες κατασκευές, όσο και για περιπτώσεις ανακαίνισης ή ενεργειακής αναβάθμισης ξενοδοχείων.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες γνώρισαν από κοντά τη νέα minimal σειρά συρόμενων συστημάτων SPACE σε 2 τυπολογίες, τα συρόμενα Albio 256 Thea, Albio 235 και Albio 225 Lite, το ανοιγόμενο σύστημα με κρυφό φύλλο Albio 127C και τις ξενοδοχειακές πόρτες Hotelia Doors σε πρωτότυπα σχέδια, χρώματα και κρυφούς φωτισμούς.

, Η EXALCO στην ΧΕΝΙΑ 2022 – Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της με τον ξενοδοχειακό κλάδο, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Τα βλέμματα τράβηξε το νέο Albio 133 Foldi, το σύστημα πτυσσόμενων πορτών που διακρίνεται για την minimal όψη και τις θερμομονωτικές του επιδόσεις, καθώς και το ολοκαίνουριο ανασυρόμενο σύστημα ηλεκτρικού ανεμοφράκτη, που είναι ιδανικό για περιμετρικό κλείσιμο επαγγελματικών χώρων.

Ακόμη, πρωταγωνίστησαν το εντυπωσιακό Exalco Cladding system σε απομίμηση ξύλου, που “έντυσε” τη μία πλευρά του stand, οι σταθερές πέργκολες σε διάφορα σχέδια και η βιοκλιματική πέργκολα με ίσιο προφίλ και led φωτισμό, καθώς και το διαχωριστικό ξενοδοχειακών δωματίων και η επιδαπέδια βάση καγκέλου, που συμπλήρωσαν τη λίστα των εκθεμάτων.

Υποδεχόμενη φιλόξενα πλήθος επισκεπτών, η EXALCO ολοκλήρωσε την επιτυχημένη παρουσία της στην XENIA 2022 και ανανέωσε το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά.

, Η EXALCO στην ΧΕΝΙΑ 2022 – Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της με τον ξενοδοχειακό κλάδο, Κτίσμα & Αλουμίνιο