Για ακόμη μια φορά η Europa συμμετέχει στην 100% Hotel Show. Η έκθεση έλαβε χώρα από την Παρασκευή 18 έως και την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας.

Η 10η Επετειακή Διοργάνωση του 100% Hotel Show ολοκληρώθηκε με αξιοσημείωτη επιτυχία, με βασικά χαρακτηριστικά το ενδιαφέρον για νέες Ξενοδοχειακές Επενδύσεις, την ποικιλία της παρεχόμενης Πληροφορίας και τις Ποιοτικές, Στοχευμένες Επαφές

, Η EUROPA και στην 100% Hotel Show κερδίζει τις εντυπώσεις με το σύστημα EUROPA ELEMENT, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Στο περίπτερό της η Europa προβλήθηκε το νέο σύστημα EUROPA ELEMENT το οποίο αποτελεί μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην προϊοντική φαρέτρα της Europa. To EUROPA ELEMENT, “Transform The View” είναι ένα σύστημα συνώνυμο της αρχιτεκτονικής ελευθερίας, με δυνατότητες για σκίαση ή/και διακόσμηση, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, διαχωρισμό χώρων και κάλυψη επιφανειών σε κάθε είδος τυπολογία και κατασκευή. Έχει την δυνατότητα κατασκευής συρόμενης, ανοιγόμενης, πτυσσόμενης ή σταθερή σε απεριόριστες επιλογές σχημάτων και με δυνατότητα για περισσότερες από 300 αποχρώσεις.

, Η EUROPA και στην 100% Hotel Show κερδίζει τις εντυπώσεις με το σύστημα EUROPA ELEMENT, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Η Europa θα παρουσιάσει το νέο σύστημα σε πραγματικό δείγμα, μαζί με όλα τα νέα συστήματά της, και στην επικείμενη έκθεση XENIA που διεξάγεται στο Metropolitan Expo από το Σάββατο 26 έως και την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στο Hall 2, stand D06-E05.